reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej, babolki ;-)
Ja tęz z chęcią sie pisze na imprezkę z kieliszkiem carlorossi musującym, polecam ;)
Świętuję swój pierwszy dzień za wczesnego okresu. Tak jak myślałam, znowu 3 dni wcześniej. Odkąd zaczęłam staranka to mój organizm tak się przestawił że nawet cienia nadziei mi nie daje... @ zawsze wcześniej się pojawia.. No cóż. może to i lepiej.
Katty, ciesze się że nie tracisz humorku. Trzeba zabierać się za nowy cykl staranek.
Mama, Mononke super że sie pojawiacie częściej.
Agusia, Martusia do Was też macham :-)
No i pozdrowionka dla naszych ciężaróweczek.
No to na zdrowie:shocked2:

reklama
cze dziewczyny:-)
ja dziś cały dzień męczyłam się z bólem głowy, spałam i nawet nie maiłam siły do kompa podchodzić:-(
katty tule o trzymam kciuki za kolejny cykl:-)
mama witam witam miło poczytać:-)
nikita ale jedno co dobre że chociaż regularnie jest wcześniej:-)\
kahaka a dla twojego maluszka buziol od cioci:-)
martusia dla takiej 5 latki taki występ to nie lada stres ale jak mówisz ze fajnie było to git:-) a jak mała Zosia?
a za mną dziś cały dzień krokiety chodzą:-) a maluch kopie jak szalony:-)

widze dzeiwczynki ze imprezujecie.zrobilam piernik i nawet wyszedl.zaraz ide sie kompac i spac bo jutro rano musze wstac do pracy.w dodatku jutro trzeba zaczac sprzatac mieszkanie.
Katty przykro mi z powodu betki. tez raz bylam nakrecona jak okres mi sie duzo spoznial, pobieglam na bete a tu tez wielkie 0.i tez sie wtedy zryczalam, wiem co czujesz kochana.moze w nowym cyklu Ci sie uda.glowa do gory.ja to po tych nieudanych rocznych staraniach juz za b. nie wierze ze moze mi sie udac.ale z mezem ostro walczymy.
Nikita lepiej ze masz krotsze cykle niz dluzsze.masz wiecej szans aby zajsc w ciaze. nowy cykl - nowe nadzieje.ja mam ostatnio cykle po 35 lub 32 dni. a ten teraz tez bedzie dluzszy. ja tak dlugo musze czekac na owulke, ze z mezem czasem sie juz zajezdzamy z tym bzykankiem.

Witam Was kochane;-) Wesoło tu macie;-) nadrobić Was to nie lada wyczyn wiec nawet nie probuje bo dwa dni by mi na tym zaszly;-) Od ostatniego czasu mam lepszy humor...:) dziekuje za pocieszania a przede wszytkim za kopniaki w tylek;-) hehe szkoda ze tak zadko do Was zagladam ale grudzien mam zawalony robota;-( Wiec gdybyum juz czasu nie miała to juz dzisiaj zycze WESOŁYCH Świąt wszystkim;-) Szybkiego ujrzenia 2 kreseczek;-) Bo to chyba nasze najwieksze marzenie:):)
A tak pozatym moze ktos stresci mi cos ie dzialo przez ostatni miesiac?:D jakie nowe fasoleczki?:D jak sie czuja nasze cięzarne?:)

reklama
katty my juz od 2 dni odpoczywamy, zaczelismy starania od 8 dc i tak do 22 dc codziennie, chyba tylko 3 dni nam wypadly.trzeba odsapnac i zbierac sily na nowy cykl. jednak trzeba bedzie staranka zaczac pozniej bo ja mam pozno owulke.ale musze przyznac, ze dosc fajne i smieszne byly te nasze staranka. nie wiem tez kiedy dostane okres- to jest cykl zagadka.

Do góry