reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
jestem juz w domku, ale jutro jeszcze raz musze jechac, bo na pismie musze przyniesc, to co dzisiaj powiedzialam, bo chyba babce sie protokolu nie chcialo napisac... wrrrrrrrrrrrr

kwiatuszqu, wszystko mam w umowie, jest na przegranej pozycji, tylko szkoda nerw i czasu....

ja w tym roku nic nie gotuje, mama wpadla w taki szal gotowania, ze juz od tygodnia siedzi i dlubie cos w kuchni, chyba dla polku wojska
jutro jade na gotowe, tak samo do tesciowej i dobrze, bo nienawidze gotowac, piec, ani nic co jest zwiazane z kuchnia

martwie sie troche, bo dzis 34 dc, a @ jak nie bylo, tak nie ma... jak do poniedzialku nie dostane, ide do gina, martwie sie, czy znowu PCOS sie nie odezwalo... :-(

Ostatnia edycja:
Cześć
Ja dopiero wróciłam od mamy. Zrobiłyśmy makowiec, wafle, pierogi z kapusta i grzybami, kotlety, mięsa... Ja lukrowałam pierniczki (te zrobione we wtorek).
Zdjęcie305.jpgZdjęcie300.jpg

katty, przykre, że musisz przed samymi Świętami takie sprawy załatwiać :dry: a @ się nie przejmuj, czasem zdarzaja się takie przesunięcia.

Zostały mi jeszcze podłogi do umycia. Moj mąż w dalszym ciągu nie ruszył łazienki :wściekła/y: i mówi, że zrobi to JUTRO. Jutro to już nie jest moim zdaniem czas na sprzątanie.

Aha, zrobiłam dzis dla spokoju sumienia test ciążowy. I są 2 piękne grube kreski. Testowa pokazała się błyskawicznie, szybciej od kontrolnej. I robiłam chyba z piątego sikania. Potem zrobię zdjęcie i wkleję, bo na razie przy mężu nie moge zrobić :-p
Udalo się
1.jpg

Ostatnia edycja:
kahaka-piękne dwie krechy!

Oglądałam dziś pierwszy odcinek nowego serialu:" Prosto w serce" na tvn. Jedna z bohaterek ma na imię Konstancja... A ja jakiś czas temu mówiłam do męża, że fajnie żeby w jakimś serialu bohaterka miała tak na imię to stanie się ono popularniejsze... Bo nam się ono strasznie podoba, ale jak komuś o nim mówimy, że chcielibyśmy tak kiedyś córeczkę nazwać to wszyscy się krzywią...

Aż poczułam magię Świąt :)

Kahaka śliczości:-)

Katty możesz mu jeszcze proces wytoczyć

Martusia może nadszedł czas...;-)

Ja nadal w trakcie sałatka zroiona,boczek upieczony ,bigos też,pasztet z selera w trakcie roboty. Jeszcze tylko sernik i ciasto czekoladowe i posprzatac i koniec

ja zrobiłam ciasto krówka-pyszne, bo już zjedliśmy po kawałku :D-i rybę po grecku.... popakowałam resztę prezentów, posprzątałam i teraz już się byczę... tzn jeszcze wybieram stroje na jutro-bo jutro mało czasu będzie...

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
jest taka siła, co spełnia marzenia…
To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.

Spokojnych Świąt życzą Kasia i jej Kropek
bombki.jpg

reklama
Do góry