reklama
Kochane moje dziewczynki wszystkie!
W tym szczegolnym dla wszystkich dniu, w dniu radosci i łez szczęscia życze Wam samych radości, miłości, zdrowia i ............ (tutaj proszę sobie kazda sama wpisac co jeszcze)
Mam nadzieje, ze kolejny rok spelni wszystkie nasze pragnienia i pozwoli cieszyć się każdym dniem tak, jakby codzień było Bożenarodzenie :*
tego wszystkiego życze Wam ja,
Wasza Mononoke

W tym szczegolnym dla wszystkich dniu, w dniu radosci i łez szczęscia życze Wam samych radości, miłości, zdrowia i ............ (tutaj proszę sobie kazda sama wpisac co jeszcze)
Mam nadzieje, ze kolejny rok spelni wszystkie nasze pragnienia i pozwoli cieszyć się każdym dniem tak, jakby codzień było Bożenarodzenie :*
tego wszystkiego życze Wam ja,
Wasza Mononoke

Witam
Na tym temaciku jestem pierwszy raz.
Pisze bo czuje ze jestem w ciąży,albo mam takie przeczucie
Od 12dni ból piersi,napięcie i powiekszenie-z początku myślałam ze to na @ jednak ona nie przychodzi juz 6 dzien.
Zawroty głowy,ciągle jest mi duszno,mam podwyższoną temp i jestem jakaś przewrażliwiona.Wszystko mnie denerwuje...
Co o tym sądzicie??
Pisze bo czuje ze jestem w ciąży,albo mam takie przeczucie
Od 12dni ból piersi,napięcie i powiekszenie-z początku myślałam ze to na @ jednak ona nie przychodzi juz 6 dzien.
Zawroty głowy,ciągle jest mi duszno,mam podwyższoną temp i jestem jakaś przewrażliwiona.Wszystko mnie denerwuje...
Co o tym sądzicie??
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Misia BIEGIEM DO APTEKI PO SIKACZA !!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magicznych, kolorowych, zdrowych i spokojnych /ale nie nudnych ;-)/ Swią♀t Bożego Narodzenia Dla WAs Kochane babeczki i dla Waszych rodzin. Niech te Święta będą zapowiedzią spełnionych marzeń i życzeń.
Ściskam WAs bardzo, bardzo mocno, brzuchatki mają ode mnie buziaka w sam środek brzuszków.
Bawcie się dobrze.
I do zobaczenia po Świętach
Ściskam WAs bardzo, bardzo mocno, brzuchatki mają ode mnie buziaka w sam środek brzuszków.
Bawcie się dobrze.
I do zobaczenia po Świętach

reklama
Myślałam ze to przez nerwy mi sie spóźnia ... ale piersi mnie bolą juz dosc dlugo... a okresu nie ma. wiec troche to dziwne...
chyba wole troszeczke poczekać jeszcze...moze w koncy @ przyjdzie...
hehehe
a jak w przeciągu 2-3dni jej nie bedzie to zrobie test.. jestem tak bardzo ciekawa. tym bardziej ze staramy sie juz 5mies
chyba wole troszeczke poczekać jeszcze...moze w koncy @ przyjdzie...
a jak w przeciągu 2-3dni jej nie bedzie to zrobie test.. jestem tak bardzo ciekawa. tym bardziej ze staramy sie juz 5mies