reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Misia ,2 tygodnie temu nawet trojaczki by się nie ujawniły;-) Czekamy na wieści
Ja bym sterczała już w kolejce hihihihi coś czuje że mamy świąteczną fasolkę.
Czekanie nie potrzebnie Cię stresuje

reklama
poziomki- no zobaczymy jak to bedzie hehe :) napewno sie odezwe jak cos bede wiedziala...
i mam nadzieje ze Twoja intuicja sie nie myli :)
Znaczy wiesz nie stresuje sie tym zbytnio,to ze nie przyszla @ to moze i lepiej. Bo nie chodze obolała i mam wiecej siły by cokolwiek robic w domu :)
tymczasem ja mam tekiego lenia ze nic mi sie nie chce... :) skonczylam sprzątać i jestem wykonczona.

poziomki- no zobaczymy jak to bedzie hehe :) napewno sie odezwe jak cos bede wiedziala...
i mam nadzieje ze Twoja intuicja sie nie myli :)
Znaczy wiesz nie stresuje sie tym zbytnio,to ze nie przyszla @ to moze i lepiej. Bo nie chodze obolała i mam wiecej siły by cokolwiek robic w domu :)
tymczasem ja mam tekiego lenia ze nic mi sie nie chce... :) skonczylam sprzątać i jestem wykonczona.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Misia-ja też bym zrobiła sikacza-żeby mieć pewność a nie siedzieć jak na szpilkach... zwłaszcza w święta...

kochane:
Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
jest taka siła, co spełnia marzenia...
To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.

Najlepsze życzenia!!!

[wiem, że kahaka już te życzenia pisała, ale to moje tegoroczne więc wszędzie je wysyłam ;)]

Załączniki

• IMG_2911.jpg
    IMG_2911.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 30
Witajcie Kochane.
Ja juz 6 dzien po planowanym terminie @. piersi nadal bolą chociąż teraz troszeczke mniej :)
Moj meżuś powiedzial ze sam mi kupi test jeszcze przed sylwestrem bo tez sie denerwuje. Mam dziwne kucie w podbrzuszu,jestem cholernie rozdrazniona i mam ochote wszystkich pobić... nażarłam sie jak nie powiem co. Wiem ze przez pierwsze tygodnie nie powieksza sie brzuch. i to ze mnie wywalilo nie jest objawem ciązy. ale pierwszy raz po zjedzeniu mnie tak wywalilo.. wysylam zdjęcie :p:D tylko sie nie przestraszcie :D hehehe
Zobacz załącznik 311868

Heehehe :D No to faktycznie niezle sie najadlas :D A gdyby wywalony brzuch swiadczyl o ciazy to ja chodzilabym od ladnych 4 lat w ciazy :D
Misia zrob ten test nawet dzisiaj - przeciez apteki nawet w swieta sa otwarte! :p
My mielismy wczoraj maraton po ciociach.... no i obraza swieta jak czeog snie sprobujesz... wrocilam z watroba wielkosci 4 krotnie przekraczajaca norme... do dzisiaj ciut jeszcze kłuje a przed nami kolejne wyzwanie - jedziemy do mojej mamy .... a ja tam juz wiem co ona przygotowala .... masakra jednym slowem. Mam nadzieje dziewczynki, ze u was wszystko ok :*

ps. Zapomnialam Wam powiedziec :D - mnie data najblizszej @ przypada na sylwestra :D OBjawow nie mam zadnych wiec pewnie nie ma na co liczyc (we wrzesniu mialam piersi wieksze niz Pamela Anderson a wc odwiedzalam srednio raz na godzine... - a teraz nic. cisza.) ale jesli szanowna @ nie zjawi sie wczesniej to zrobie sikacza w sylwestra - no co, ostatni w tym roku, tescior czeka od 2 miesiecy w pudle z lekarstwami zeby go wykorzystac :D

Ostatnia edycja:
reklama
Misia, że tez Ty masz cierpliwość :no:
Mononoke, oby ten ostatni test rzeczywiście był ostatnim!;-)

A ja miałam dzis piękny sen...Śniło mi się moje dziecię. Chłopiec piękny. Ciekawe czy się sprawdzi co do płci. :-D
Ja też się objadam niemiłosiernie. Wczoraj byliśmy u teściów, a dziś jedziemy do moich rodziców. Ciągle martwię się moim brakiem objawów. Nawet piersi nie mam powiększonych!
W Wigilie teściowie dowiedzieli się, że będą dziadkami. Był płacz oczywiście io otwarty szampan :-) Miłego dnia dziewczynki.

Do góry