reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej laseczki:)
przepraszam ze sie nie odzywalam ale mam nadzieje ze sie nie zloscicie:) musialam pomagac mamci na swieta o i tyle pracy i po swietach...
wspomne ze mialam wizyte 23go dzidzius sie wiercil ma 35,9mm przeziornosc karkowa ok kosc nosowa ok tylko sie cieszyc :)piekny prezent na dwiazdke:)
a tu wam pokaze mojego szkrabka :) SL278812.jpg SL278652.jpg

reklama
Czesc laseczki :)
Kamia, kiedy bralam slub wazylam 68kg przy wzroscie 170cm :D Moja najwyzsza waga to 70 kg a obecnie waze 65 :D Nigdy nie stosowalam zadnej diety, po prostu mam takie okresy, szczegolnie przy duzym nawale pracy, ze nie mam czasu sobie pojesc, wiec chudne :D Ale cos czuje, ze po swietach wroce do magicznej liczby 70 :D Boje sie nawet stawac na wadze :D
Dzieki za fluidki choc nie nastawiam sie na fasolke - objawow jakichkolwiek brak... normalnie nic... nic a nic... ale test przed nowym rokiem trzeba wykorzysac :D Chciaz musze wam powiedziec, ze kusilo mnie zeby isc na betke nawet jutro bo jade do miasta a na wyniki i tak musialabym poczekac do piatku lub soboty:D

Misia ja myslalam ze juz dzisiaj bedziesz test robila, a Ty talej zwlekasz... normalnie masz nerwy ze stali chyba ....

Anulka faktycznie, piekny prezent na swieta :) i cale szczescie ze dzieciatko zdrowe :)

Ok, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za wszystkie testujace przed nowym rokiem :p

Dzień dobry
Misia, ja Cie podziwiam :no: ja tam bym robiła test nawet dziś.
Mononoke, piekna laseczka jesteś i tyle :-D a brakiem objawów się nie sugeruj, ja do tej pory nie mam :-p
anulka, ale piękny dzidziol!!! Super, mam nadzieję, że niedługo też takiego zobaczę.

Ja dziś byłam na badaniach krwi - tokspolazmoza, grupa krwi, morfologia, glukoza i moczu. Jutro wyniki.
Objawów nie mam nawet najmniejszych :-(

dziekuje kochane :)
Kahaka ja tez objawow nie mialam :) i do tej pory spokoj jedynie co mi dokucza to bol glowy a wczoraj to okropny :/ cala noc bolalo i teraz troszke cmi mam nadzieje ze wytrzymam:)
napewno zobaczysz swojego szkrabka :)

witam nie robilam dzis testu temp dzis spadła do 36,8 okresu nie widac ale juz zaczyna mnie bolec brzuch i mam brazowy sluz takze czuje ze @ przyjdzie jesli nie rozkreci sie dzis to zrobie test.jak ma byc pozytywny to wyjdzie pewnie obojetnie oktorej go zrobie ale czuje ze nic z tego

Anulka śliczny bąbelek, rośnie jak na drożdżach a co najważniejsze zdrowo rośnie:-) oby tak dalej:-) kiedy kolejna wizyta?
Kahaka czyli etap badań rozpoczęty:-) ja odkąd jestem w ciąży to mam wrażenie że tylko co chwilę do laboratorium biegam;-) tak wczoraj o Tobie myślałam, ze jak się martwisz tym brakiem objawów to może pójdź sobie wcześniej na wizytę do lekarza żeby się upewnić ze wszystko ok:-) bo wizytę masz na 11 tak?
Monooke no waga piękna:-) powodzenia przy pisaniu pracy:-)
Misia jak jesteś tyle po terminie @ to czekanie już nie wiele da bo dwie kreseczki albo będą (i oby tak było:-)) albo jak nie jesteś (czego nie życzę:-() to nie

Ja już na końcu czwartego tygodnia (przed terminem spodziewanej @ ) wymiotowałam nawet po wodzie mineralnej i byłam pewna, że w pracy zaraziłam się jelitówką, ale po 4 dniach zaczęłam coś podejrzewać, chociaż jeszcze nie było opóźnienia ale potwornie bolały mnie sutki przy każdym dotknięciu. Na teście wyszły dwie wyraźne krechy a beta następnego dnia 650 :)

reklama
Kamia wierz mi nie chce mi sie straszliwie pisac :D rozleniwilam sie strasznie, spac mi sie chce tylko i glowa pobolewa.... pffff zasne zaraz chyba ....

Do góry