reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wierz mi lepiej jest zobaczyc jedna kreske niz dwie a potem po kilku dniach radosci stracic fasolke, to dopiero ból, dlatego ja do tych pojedynczych kresek nie podchodze juz z takim zalem i smutkiem, choc w glebi duszy kluje mocno w serducho....
Nie martw sie, bedzie dobrze:*

reklama
misia ja na Twoim miejscu zrobilabym ten test, bo tak jak mowi Martusia im dalej tym wieksze rozczarowania. sama wiem po sobie ze jak okres mi sie spoznial 2 dni to potem chodzilam bardziej nakrecona a jak przylazla @ to byl wiekszy placz.a u Ciebie moze sie udalo i bedziesz sie cieszyc juz 1 dzien wczesniej.
Anulka piekne zdjecie dzidzi.ale ten czas szybko leci.
Kwiatuszek o ile pamietam to tobie w tym cyklu owulka sie przesunela.wiec moze masz jeszcze z 2 dni.

Witam Was poświątecznie;-) Mononoke jedz i nie zaluj ja sobie tez nie domawiam w nosie mam te wszytskie diety czasami zle sie czuje w swojej skorze ale co tam:p szkoda zycia;-) heh a widze juz odliczasz do Wielkanocy:D chyba tylko swietami zyjesz:D

Czesc karolciak, co u Ciebie?
Do czegos musze odliczac, przynajmniej jest jakis cel ... lepsze to niz gapienie sie codziennie ile mi zostalo dni do konca cyklu, i tak jest to moja pierwsza mysla rano :/

Hej Kobitki:-)
Mononoke
ja noszę rozmiar 40/42, ale częściej 42;-).
Do mnie wczoraj przyszła @, w Wigilię wzięłam ostatnia lutkę i po 1,5 dnia się pojawiła. Ciekawa jestem jaki ten cykl będzie. Od 14dc mam brać lutkę przez 10 dni.

Agusia to super - @ sie zaczyna regulowac :) No to mozna sie starac na calego ;p Ja juz tez czekam na @ bo po tym dzisiajszym tescie owu to mi sie odechcialo wszystkiego mimo ze jeszcze 4 dni to terminu @ ....
a 42 tez nosilam czasami jak jakies szersze swetry bralam :D

U mnie to samo co w kazdym cyklu czyli znowu sie zaczynam nakrecac...pozniej znou bedzie rozczarowanie i tak w kółko...a tak to Świeta szybko zlecialy znowu sie dowiedzialam ilu zjanomych spodziewa sie dzidziusia i prawie co tyidzen w moim otoczeniu ktos fasolkuje wiec mnie.....;-/ ale co zrobic....czekam i czekam...moze mnie to cierpliwosci nauczy:(

Mononoke ciesze się, bo w tamtym roku @ przyszła w sylwestra i fajnie nie było. Ale dałam rade;-). Mam nadzieję że się moje cykle wreszcie uregulują, bo już mam dość być opuchniętą itp itd. Staramy się cały czas, ale bez nakręcania. Ja z dzidzia chce poczekać do ślubu ( wrzesień 2011- taka data mi się podoba:-)). Ale co ma być to będzie, najwyżej ślub będzie wcześniej i już;-).

reklama
Ja na poczatku, jeszcze przed slubem sie stresowalam ze za wczesnie, ze praca, ze studia ze to tamto, a teraz to mam wszystko w nosie byleby byla fasolka i byla zdrowa. Cala reszte mam gleboko w nosie, albo jeszcze glebiej w pupie! :p

Do góry