Kupilam juz ddaaaaawno temu PINK TEST czulosc 25, ale poprzednim razem zrobilam go w dzien spodziewanej @ i wyszedl pozytywnie. Kolejne ktore mi kupowal maz mialy lepsza czulosc ale slabiej wychodzily. U nas nie ma clearblue w aptece 
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONONOKE- jak masz Pink to taki rob-jak jest dzidzia to wykryją
)ja teraz w listopadzie zrobilam 4 pinki testy i wszystkie wyszly-termin @ mialam na 24 a 25 i 26 pokazaly II kreski
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Ha! mononoke ja przez cały początek ciąży miałam białawy śluz, mniej więcej ale przez jakieś dwa, trzy tyg non-stop:-)
Kurcze, Monononke, tego testowania zazdroszczę
Ja to nawet zatestować nie mam okazji bo od 2 cykli dostaję @ trzy dni pezed terminem:-( Więc nawet cienia nadzieji nie miałam , nawet tego dreszczyku niepewności. Echhh../....
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
asia moze sie udalo a ty misia sie jus tyle nie głow tylko sie ciesz ze masz fasolke
Kurcze, Monononke, tego testowania zazdroszczęJa to nawet zatestować nie mam okazji bo od 2 cykli dostaję @ trzy dni pezed terminem:-( Więc nawet cienia nadzieji nie miałam , nawet tego dreszczyku niepewności. Echhh../....
Wiesz, ja jak juz mam dostac @ to wole zeby przylazla wczesniej. Mniej stresow i kolejne starania mozna zaczac wczesniej
Cześć dziewczynki
Pospałam 2 godzinki
Wcześniej robiłam sobie inhalacje z szałwi i naprawdę pomaga toto.
Mononoke, u nas też nie ma Clearblue w aptece, zamawiałam na allegro. A no i na początku ciąży też mialam śluz białawo-przezroczysty,raczej wodnisty
Pospałam 2 godzinki

Wcześniej robiłam sobie inhalacje z szałwi i naprawdę pomaga toto.
Mononoke, u nas też nie ma Clearblue w aptece, zamawiałam na allegro. A no i na początku ciąży też mialam śluz białawo-przezroczysty,raczej wodnisty

reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tyle napisałyście że juz nie pamiętamco komu miałam napisać:-(
Moja babcia jest niereformiowalna -nic nie pomaga
Zjadłam obiad upieke chleb i się położe bo jakoś ciężko się czuję:-(
Kahaka katar to przekleństwo mnie cały czas jakiś męczy.Sena najlepszy. ZDRÓWKA
Mononoke trzmam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby jednak się udało
Karolciak mi test wyszedł 3 dni przed @ ale to bliźniaki więc hcg dużo więcej było
Mama do kiedy czekam bo się mi pomerdało
No i nie pamiętam...
Dziewczyny a po luteinie jest bardziej mokro??? Bo u mnie jest
Moja babcia jest niereformiowalna -nic nie pomaga

Zjadłam obiad upieke chleb i się położe bo jakoś ciężko się czuję:-(
Kahaka katar to przekleństwo mnie cały czas jakiś męczy.Sena najlepszy. ZDRÓWKA
Mononoke trzmam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby jednak się udało
Karolciak mi test wyszedł 3 dni przed @ ale to bliźniaki więc hcg dużo więcej było
Mama do kiedy czekam bo się mi pomerdało
No i nie pamiętam...

Dziewczyny a po luteinie jest bardziej mokro??? Bo u mnie jest

Ostatnia edycja: