reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Monononke - o rany:-) Ale SUPER !!! Bardzo, bardzo gratuluję. Nooo i mówiłam żebyś niepotrzebnie nie nakręcała się tymi testami owu ;) Już wiemy że testy owu nie wykrywają ciąży. Napewno to bedzie dla ciebie trudne ale życzę ci duzo spokoju i wiary w to że będzie wszystko dobrze. Po nowym roku zapisuj sie do ginka. A masz może lutkę, żeby sobie pobrać tak na wszelki wypadek?? Wszystkiego dobrego dla ciebie i twojej fasolinki maleńkiej, spokojnej ciąży.

Karolciak, nie martw się, jeszcze nas tu niezafasolkowanych jest trochę. Ja co prawda mam w planach sylwestrowych zajść tej nocy w ciążę;-), ale plany planami a zycie życiem. Może my musimy poczekać na odpowiedniejszy dla nas czas na dziecko. Skoro przez rok nie udało ci się zafasolkować, to może pogadaj z jakimś dobrym ginkiem. Zleci przynajmniej jakies badania, czasem nie udaje się zajść przez jakąś głupotkę, którą można naprawić lekami. I Tobie i sobie i wszystkim dziewczynom oczekującym życzę żebyśmy zostały mamusiami w 2011 roku
Udanej zabawy Kobiety, buziolki

reklama
Karolciak, właśnie, Nikita dobrze mówi...Może jakieś badania porób? Ja w listopadzie badałam hormony i mąż badał też plemniczki i akurat w listopadzie zaszłam :-D Moja gin się ze mnie śmieje, że tak się przestraszyłam tych badań, że ze strachu zaskoczyłam :-)

Moj gin to bedzie sie tez smial :D Powiedzialam mu ze wpadne do niego w pazdzierniku na kontrol :D Jakos mi sie zapomnialo ;p Huehuehue :D A teraz to w innym celu sie wybiore :p
Nie wiem co zobacze na usg ale jestem pelna nadziei, i tym razem nie denerwuje sie niczym, podchodze do wszystkiego na spokojnie. No moze procz tego ze za kazdym razem jak jestem w ubikacji to sprawdzam czy nie ma czerwono na majtkach ...
Lutki nie mam, nigdy nie bralam, ale mam nadzieje, ze sobie poradze bez wspomagaczy :) Trzymajcie kciuki dziewczyny ;p
Mysle o was wszystkich caly czas i ciesze sie ze moge sie wam wygadac, bo obiecalismy sobie z mezem ze narazie nikomu nie powiemy zeby nie zapeszac, po wizycie u ginka dopiero :)

karolciak kochana zrob badania po nowym roku, moze zaskoczysz tak jak kahaka :D

Ok dziewczyny po nowym roku zapisze sie do ginka niech robi badania:D nie chcialam do tej pory bo to dla mnie stres i myslalm ze sie bez tego obejdzie..ale przynajmniej jak sie dowiem ze wszytsko ok to bede spokojniejsza:D nie beda mi do glowy przychodzili mysli ze moze ja nie moge itp itd:D

Ja juz się z Wami żegnam. Biegnę do domu robic się na bóstwo, coby mężuś nie mógł sie powstrzymać, no i mam nadzieję że to będzie "stosunkowo" ;) udana noc.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was. Bawcie się cudownie, szampańsko i beztrosko.

Karolciak, dobra decyzja! Zrób te badania, bo może się okazać, że przez jakąś głupotkę nie możesz zajść w ciążę, np. przez niedobór/nadmiar jakiegoś hormonu. I męża też wyślij na badanka. To stresujące jest, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć ;-)

reklama
Nikita;) Dziekuje albo lepiej moze nie dziekowac:D ja Też trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszytskie oczekujace dziewczyny:D ten Rok bedzie nasz:D Tak jak mama stwierdzila 20II;-)
Wy to potraficie człowieka postawic do pionu;-) Pierw przebadam sie sama a pozniej mężulka;-)
A musze sie jeszcze pozalic w pracy siedze do 17:[:[ a na 20 impreza ciekawe jak sie wyrobie:p;-)

Do góry