reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej, boli mnie podbrzusze strasznie, ale chyba @ już się kończy-a to dopiero 3 dzień.... No więc znów czekanie i czekania... najpierw na owu, potem na wynik... czyli jak co miesiąc ;) A co u Ciebie?

Heej dziewczyny!

Martusia jak tam samopoczucie? ;) termoforek na brzuchol i powinno pomoc :)

ja juz mam cykl spisany na straty, nic nie ruszylo, wiec czekam na @ i kolejna proba... ;)

a nad niesprawiedliwoscia tego swiata to juz nie chce sie zastanawiac, bo tylko sie wkur#*&! !!! Naprawde. Dzisiaj - to juz szczyt! Straszna wiadomosc, brak slow.

MUSI SIE UDAC BABOLCE!!! Kazdej. Glowy do gory.

no ja wczoraj lezalam z termoforkim jak zwykle okes pozniej staranka i pozniej 2 najdł§uzsze tygodnie w moim zyciu i tak co miesiac ale i nam sie uda chyba za duzo czytam te fora i neta i sie nakrescam i to mnie blokuje

Ja byłam wczoraj u gina i słyszałam serducho wali 150/minutę, poza tym wszystko wporządku. Nie mogę się doczekać USG, miałam mieć za tydzień ale doktorowa stwierdziła, że zrobimy tydzień później bo będzie wszystko lepiej widać i maluszek będzie bardziej rozwinięty.
Po tej całej okropnej sytuacji nie mogę dojść do siebie. To może przecież spotkać każdą z nas :((((((((

Hej babolce,
zaczynam od wiesci od Kasi... zabieg jej przesuneli na piatek, ciagle ma jakies badania... znowu bede bedzie miala.

A o mnie sie nie martwcie, ja do pracy musialam isc i niedawno dopiero lekcje skonczylam :D Do poniedzialku biore L4 wiec jutro od rana bedziecie mogly mnie molestowac :p
A do ginka mam na 19:30 dopiero wiec moze mnie przyjac nawet po 21 a jeszcze jedziemy do rodzicow... jak sie uda to napisze dzisiaj, najwyzej smsa do katty czy wszystko ok :)
A serducha chyba jeszcze dzisiaj nie poslucham bo wedlug OM to dopiero 5tydz 5 dz i to raczej za wczesnie :(

A co u was?

reklama
Do góry