reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mamaFFia huśtawka super!!! dzięki za link:-) bedę wiedziała czego szukać:-) jak dla mnie ta pierwsza jest fajniejsza:-)
dziewczyny macie jakieś doświadczenie a propo drętwienia kończyn i szyi w ciąży? męczy mnie to od dłuższego czasu i trudno wytrzymać:-( wystraczy że na chwilę podłoże rękę pod głowę a za chwilę jest tak drętwa jakby miała odpaść:-(

reklama
no wlasnie o niej w sumie myslalam tzn łatwiej bedzie buty dokupic bo do tego różowo-brzoskwiniowego to bedzie koszmar....

kamila a mowilas o tym lekarzowi?? ja tak mialam dopiero w 8-9 mies... a bierzesz jakies witaminy???

a energy?? ten czerwony?? bo ten pomarańcz kochana to po kilku miesiacach bedzie masakra

devi ale ta niebieska czy różowawa???

niebieski jak dla mnie okropny :D
a energy- myslisz ze to szarawe wnętrze jest lepsze niz pomarańczowe??

Dobra, nie zaśmiecajmy już wątku :) Ja mam jeszcze troche czasu na decyzje...moze wejdzie kolekcja 2011 z innymi kolorkami :)

no właśnie nie miałam jeszcze okazji powiedzieć bo zaczęło się po ostatniej wizycie a do kolejnej mam jeszcze tydzień:-( mi lekarz cały czas każe brać tylko kwas foliowy i magnez, staram sie dużo owoców i warzyw wcinać. a Tobie z czego się tak robiło? miałaś na to jakiś sposób?

devi watku nie zaśmiecacie, jak pewnie zauważyłaś my tu o wszytskim gadamy:-)

kochana masz zgagi? jedyny sposob to rece do góry jak spalam na prawym boku i zdretwiala mi reka to przewracalam sie na lewy i podnosilam prawa reke do góry ja mialam straszne zgagi i spanie na plecach odpadalo bo po 7 mies mialam nawet po wodzie zgage... dretwienie rak w ciazy to czesto spotykany problem

Kamia mi wszystko drętwieje od początku, najgorsze są nogi i ręce, czasami drętwieje mi biodro. Ale to wszystko od kręgosłupa, bo mój niestety do prostych nie należy. Mi moja ginka tłumaczyła, że zmienia się ciężar i odchylenie kręgosłupa i to normalne, może coś czasami zdrętwieć, no chyba że masz tak cały czas. Mi najlepiej jest w pozycji leżącej na płasko, bo inaczej to tragedia.

reklama
Do góry