reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

basieńsko co ty tak duuuzo spisz???? liczylas ile h dziennie??:) a wogole jak sie czujesz kochana??:*
kamila wózek świetny:) fajnie tak kupowac dla dzidzaka nie??:) ja mam takiego hopla na punkcie mojego kacpra ze wole jemu cos kupic niz sobie:) to normalnie choroba jest:D
weronica nie wyslalam ci tych probek bo nie mam kiedy ale postaram sie to zrobic jak najszbciej:*

reklama
Od ponad tygodnia nie przespalam normalnie calej nocy, spie po kilka godzin w nocy a popoludniu mnie trafia bo chce mi sie spac ale nie chce tego robic zeby w nocy moc zasnac i tak meczylam sie ponad tydzien nie spiac ani w nocy ani w dzien a dzisiaj stwierdzilam ze mam w szystko w nosie i sie zdrzemne... wszystko bylo bosko dopoki nie obudzila mnie tesciowa na obiad... potem juz kilka telefonow, (moja mama 3 razy), dzwonek do drzwi, zepsuty piszczacy komputer, reklamy ery, no i znowu nie spie. Zaraz wroci moj K wiec ze spania nici... ehhh

no to faktycznie, nic tylko spokojnie czekać:-)

niby spokojnie, ale jakos i tak sie troszku denerwuje :(

Witajcie kochane!
Kamia wózek śliczny, sama się nad takim zastanawiam, tylko mnie przerażałby ten kolor, że szybko się pobrudzi.
Veronica trzymaj się dzielnie, trzymam za Ciebie kciuki, teraz w sumie najgorszy okres przed tobą - bądź dzielna.

Ja ma lenia okropnego, kopnijcie mnie w zadek żebym wreszcie wstała z łóżka - chociaż takie błogie lenistwo jest fantastyczne.

dziekkuje :*
oj tak, ten okres jest najgorszy. w sumie nigdy nie wiadomo co sie stanie :)

dzięki dziewczyny za miłe słowa:-)
illou fajnie, że jest ktoś kto mi coś powie o nim:-) powiedz czy Ty go jakoś specjalnie konserwowałaś tzn smarowałaś czymś albo coś bo jak czytałam inne fora to tam tyle specyfików laskich do nich wymieniały:-)

mamaFFia DOOOOOKŁADNIE:-) to jest jezcze lepsze niż kupowanie rzeczy ślubnych;-) mój m się śmieje że myślał że po kupnie wózka się uspokoję a ja nadal wyszukuje różne rzeczy dla małego:-D

monooke odpoczywaj kiedy poczujesz na to ochotę bo tak jak piszesz dla ciężarnej niekoniecznie noc musi być najlepszą porą na odpoczynek... tak więć dobranoc:*;-)

veronica melania rozumiem Cię bo ja mam do porodu więcej niż dwa razy dłużej niż Ty a już się denerwuje;-) ale bedzie ok zobaczysz:-) jesteśmy z Tobą:-)

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

Monoke dobrze ze tylko 2 dni roznicy fasolki i usg u mnie 2 tyg wlasnie te pierwsze domniemane:) na ostatniej wizycie bylam z grudniowego usg w 13t6d a usg pokazalo 14t2d kazal juz sie trzymac grudniowej wersji bo tak co chwile zmieniac to bysmy sie pogubili:)

reklama
Do góry