reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

nawet nie wiem co napisac...

nie opuszcze was, ale na razie daje sobie spokoj ze starankami. za duzy metlik w moim zyciu... dzisiaj w nocy podjelam decyzje, ze wyjezdzam do koszalina...

trzymam za was &&&&&&&&&&&&& :-)

reklama
ja nie spalam cała noc normalnie oczy wielkie i nie iwem a w dzien mi sie chce ale sie nie klade bo jak sie poloze to w nocy znow bede chodzic moj sie smieje ze tak bede maila cala ciaze a ja ze wtedy go zabije,wczoraj mniepokusiło z testem ale byl jakis wadliwy bo nie wyszła zadna kreska hehe to pewnie był znak ze nie mialam testowac

katty musisz wiedziec ze twoja decyzja zawsze jest najlepsza i ze jestesmy z toba

Uuuuaaaaa ale pustki:szok:
Hej, hej
Ja odnalazłam wkoncu moją zaginiona wstręciuchę @, jest od wczoraj, brzuch mnie boli jak cholera. Ale cieszę się że już się wszystko wyjasniło i zaczynam nowy cykl. Dzis się pakuję i jutro ze znajomymi jedziemy na pięć dni na narty. Takze jestem b. optymistycznie nastawiona, będzie dobrze jak się nie połamiemy, a troche luzu i odpoczynku od codziennych obowiązków sie przyda.
Kamia, też mi się ta twoja bryka podoba. Fajny kolor, uniwersalny. A co do zakupów dzieciowych, to ja też wolę kupić cos dla synka niz dla siebie. Jak wchodze gdzieś do galerii to najpierw zaliczam wszystkie Smyki, coccodrillo o inne a jak mi zostanie jeszcze trochę sił i pieniędzy to szukam cos dla siebie ;-) Zakupy dla dziecka to największa radocha.
Mononoke - a odpoczywaj sobie ile wlezie, jesteś usprawiedliwiona i rozgrzeszona:tak:
Kwiatuszeq - ja trzymam teraz &&&&& za twoje testowanko, bo chyba jesteś teraz pierwsza w kolejce. Obyś rozpoczęła dobrą passę fasolkową :)
Katty - odzywaj się czasem mimo wszystko :)
Buziencja dla pozostałych dziewczątek. Miłego weekendu.

online_forum_48.png
# migus 2 dni temu (11:19) Witam serdecznie wszystkie staraczki za które mocno trzymam kciuki. Jestem tu nowa do lipca 2009 brałam tabletki anty yasminelle w sierpniu @ przyszła z odstawienia po 23 dnia następnie po 29, 30, 28 w grudniu @ 26 mimo iż cały czas staramy się z mężem o fasolkę tets pokazuje 1 wstrętna kreskę, cały czas jestem na foliku i wiesiołku jednak bez efektów. W tym cyklu @ powinna wystąpić 23 stycznia jednak od wczoraj dostałam dziwne plamienie dziś jest spokój jednak brzuch lekko pobolewa utrzymuje się ból przy dotyku między lewą ręka a lewą piersią czy to może oznaczać, ze coś u mnie kiełkuje i pojawiło się plamienie od zagnieżdżania

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

kochana a wisze że tak naprawdę to możesz mówić że skończyłaś 7 tydzień a zaczęłaś 8?:-) ja liczyłam tak jak Ty pełne z suwaczka a na forum dla majówek wyczytałam, ze jak masz np 7tydz 1 dzień to tak naprawdę zaczełaś 8:-) najpierw tego nie rozumiałam ale teraz wydaje mi się logiczne:-) tyle, że gin przewaznie określa wiek ciąży po skończonych tygodniach więc ja też się tak trzymam żeby sobie zamieszania nie narobić:-) więc np teraz mówię że jestem w 24:-)

kawiatuszeqmnie nie suszyło, ale każdy ma inaczej:-)

ja mam dziś cały dzień gości więc wpadłam tylko na chwilę i zmykam:-) buziole kochane:-)

reklama
Cześć Kochane:-D
Siedziałam wczoraj z M bo wpadł na cały dzień:-) ale w nocy musiał już jechać:-( Mam doła dzisiaj...
Coś mnie ominęło???

Do góry