reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

o ja padnę, ale sliczny:-) kule Emilek ma już dwa miesiące:szok: ależ to zleciało:-)
jak tam Veronica czuje się juz taka doświadczona mama?:-)
u mnie teraz czas mija pod hasłem "CZEKANIE NA GODZINĘ 0":tak:;-)
a tak wogóle to witam się ze wszytskim po długiej przerwie:-)

reklama
oh dziekuje :))

a czuje sie swietnie, i szczerze mowiac myslałam że będzie gprzej ale jest super :))

widzę, kaia, ze ty już tuz tuz :)) trzymam kciuki zeby bylo jak nelpiej :))

ja tez juz o dprawie 2 tygodni matkuje ;-) mamy 3 dziewczynki i 5 chlopcow, jak bede luzniejsza wkleje jakies fotki, ale na razi e24 h na dobe przy malych... ale warto, sa takie slodziutkie, ze najchetniej bym je schrypala, moge patrzec i przytulac je cala dobe :-*

reklama
Kamia OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!:**

Wybaczcie ale doba ma o 10 h za mało:D
małe 036.jpg to moje Skarby:)
Dziewczynki są kochane i bardzo grzeczne:) Dużo jedzą i rosną jak na drożdzach,
pomimo tego roboty mam pełne ręce.
Jak się wkońcu ogarne to wstawie więcej zdjęć bo nawet nie mam na kompie. BUUUZIOLE

Ps po porodzie waże o 12 kg mniej niż przed ciążą hihihihihihihi

Do góry