Podobne tematy
- magda200843
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia miesiaczka14.03.19.
Właśnie miałam nie regularne.W październiku miałam łyżeczkami po porozumieniu a na podstawie 5miesiączka to taka rozbieżność :34.33.31.30.31A jaką masz długość cyklu?
A masz potwierdzona ciążę że pytasz o termin porodu?Ostatnia miesiaczka14.03.19.
To są regularne miesiączki. Tylko dłuższe nieco a różnica 2-3 dni to żadna różnica. Biorąc to pod uwagę trzeba by dodać z 3-4 dni do powyższego terminu porodu. A najlepiej to poczekać na usg. To do 12tc daje najbardziej wiarygodny termin jeśli nie masz pewności co do owulacji.Właśnie miałam nie regularne.W październiku miałam łyżeczkami po porozumieniu a na podstawie 5miesiączka to taka rozbieżność :34.33.31.30.31
mam tylko testem.2mocnymi kredkami i brakiem miesiaczki.A masz potwierdzona ciążę że pytasz o termin porodu?
To po o robieniu się uregulowaly.wcześniej takie nie bylyTo są regularne miesiączki. Tylko dłuższe nieco a różnica 2-3 dni to żadna różnica. Biorąc to pod uwagę trzeba by dodać z 3-4 dni do powyższego terminu porodu. A najlepiej to poczekać na usg. To do 12tc daje najbardziej wiarygodny termin jeśli nie masz pewności co do owulacji.
No to super. Gratulacje. Idź do lekarza i tam napewno ci powie jaki termin porodu z USG lub sam wyliczymam tylko testem.2mocnymi kredkami i brakiem miesiaczki.