reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
cinamon kolorek energy jest śliczny taki dziewczęcy typowo ale ten jungle zielony dla dziewczynki też pasuje:) Ja mam dla Gracji też wózio w tym kolorze co jungle x-landera tylko ,że ja mam quinny- Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://wszystko-dladziecka.pl/images/speedi_sx_twist_zestaw.jpg.
Szukam do kompletu w dalszym ciągu parasolki i torby ale nie koniecznie oryginalnej quinny bo są zabójczo drogie!!

Moja siostra ma dokładnie taki sam wózek jak Ty i nawet ten sam kolorek :)

Mysia co to zz sprzedawca? bo ja mialam jakis czas temu (pisalam tu wam o nim ku przestodze) dokladnie takie same przeboje z jednym takim. Długo trwalo zanim doprosilam sie odpowiedzi
Aaga to ten sprzedawca Informacje o Użytkowniku babystore - Aukcje internetowe Allegro

Dziś dostałam maila rano, ze do mnie maile wysyłali (a ja ich nie mam), ze za przesyłkę płaci się łącznie, wiec tyle, a na stronie o sobie maja co innego napisane...do tego poprosili o zdjęcie rożka złego bo u nich na magazynie się zgadza...no to im wysłałam...kurde gdyby nie to, ze mają dość tanie te rożki to bym się nie prosiła i kupiła gdzie indziej, ale znowu przesyłka i koszty rożka większe...jestem wsciekła

cinamonku czy siostra ma w komplecie parasolkę i torbę??Czy dokupiła jakiś godny polecenia zamiennik innej firmy??

cinamonku czy siostra ma w komplecie parasolkę i torbę??Czy dokupiła jakiś godny polecenia zamiennik innej firmy??

Torbę ma oryginalną i była w komplecie a parasolki nie ma wcale jeszcze bo pierwsze dziecko rodziła w grudniu :) Ale może poszukaj na allegro, nawet używanej torby bo nowa faktycznie droga. A co do parasolki to przecież jest ich tyle , że spokojnie kolor jakiś dobierzesz nawet innej firmy bo to często spotykany kolor

Donosze, ze od 25 maja w Biedronce rusza akcja Nasze maluchy.
Z ciekawszych rzeczy dla maluszków
pieluszki dada newborn - 28 szt. 12.99
pieluszki dada 2 - 156 szt. 39.99
mleczko do prania lovela 1,5 l - 16.99
proszek lovela 1,8 kg + płyn do płukania - 16.99

Bedzie tez mleko, obiadki i soczki (w fajnych cenach) ale to dla starszych :-)

reklama
Do góry