reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
a ja muszę termometr kupić, bo nam sie właśnie popsuł...normalnie chyba przechwaliłam go:-( wszystko nie tak idzie coś...

mamusia ja dostałam całą herbatke na laktacje z hipp bo kuzynka nie karmiła, ale czy ją bede pić nie wiem, choć tam pisze, ze można nawet ją pić na kilka tyg przed porodem - co sądzicie moze któraś pije?

mamusia ja dostałam całą herbatke na laktacje z hipp bo kuzynka nie karmiła, ale czy ją bede pić nie wiem, choć tam pisze, ze można nawet ją pić na kilka tyg przed porodem - co sądzicie moze któraś pije?

ja piłam przeróżne herbatki jak karmiłam Filipa i szczerze mówiąc - nic nie dawały

mysia dzieki za odpowiedź, właściwie dużo koleżanek powiedziało mi to samo, że laktacje sie ma w głowie. Oczywiście płyny trzeba pić, ale równie dobrze moze to być woda - i chyba jest najlepsza. No ale jak juz dostałam tą herbatke to choć spróbuje.

mysia dzieki za odpowiedź, właściwie dużo koleżanek powiedziało mi to samo, że laktacje sie ma w głowie. Oczywiście płyny trzeba pić, ale równie dobrze moze to być woda - i chyba jest najlepsza. No ale jak juz dostałam tą herbatke to choć spróbuje.

kati jak się karmi to pragnienie samo przychodzi, wierz mi, ja tyle wody (właśnie wody) co z trakcie karmienia to w życiu nie piłam, raczej o tym nie trzeba pamiętać, bo organizm sam się domaga

mgordon- to zależy który szpital wybierzesz- w 2 musiałam podpisać papier, że będę do pępka używała octenisept:szok:
No i używam, ale teraz na patologii noworodka dzieciaczki głownie z pępkami leżały i panie mówiły, że tak jest od kiedy zalecają octenisept, bo on jest lagodniejszy i troszkę gorzej, wolniej działa. Dzisiaj nawet p. ordynator zarządziła smarowanie wszystkim dzieciom gencjaną.

W końcu dziś zakupione kosmetyki mamy, więc z głowy kolejny problem.
Bepanthen, oilatum soft, maltan, 3szt tantum rosy i octenisept i 115zł poszłooooo
Kupiłam tą wielką butlę octeniseptu, więc mam nadzieje że sie przyda i na krocze - choć teraz Aestima dała mi do myślenia czy warto było na niego kasę wydawać...

reklama
Do góry