• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
z łaskotek przerzuca sie na mocniejsze piezczoty...
zeberka będziesz leczyła ;)

uwielbiam kopniaczki, to daje mi poczucie bezpieczeństwa - że wszystko jest OK...

KatiNJ - im dłużej tym bardziej łaskotanie będzie się zamieniało w kopanie, ewentualnie w kopanie w żebra, albo w pęcherz i musze Ci powiedziec, że czasem dość mocno zaboli, szczególnie mnie bolały żebra  :). Fajnie też jest jak dzidzia ma czkawkę, to w jednym miejscu czujesz rytmiczne uderzenia przez kilka ładnych minut, albo kilkadziesiąt  :)
Ogólnie i tak jest to jedno z najprzyjemniejszych doznań w życiu kobiety ( przynajmniej moim  :laugh:) . Bałam się bardzo, że po porodzie będzie mi tego brakować, ale dzidzia na wierzchu jest jeszcze fajniejsza  :).
Lubiłam też, jak było widać, jak jakiś guzek mi przechodził pod skorą. Super widok !!! Wszystko przed nami. :)

moja kumpela miała problemy z wątrobą, pod koniec ciąży potrafił tak rąbnąć że się jej słabo robiło ;D
a jak moja mama spała za tatą bzruchem zwócona do jego tyłka to go tak kopnełam że się obudził przerazony ;D - no bo to nie wypada żeby tata do dziecka dupką się odwracał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry