• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Monika, ja też nie czuję jeszcze nic :( moje słońce codziennie nasłuchuje i coś tam szepce:) twierdząc że dzidzia z nim rozmawia :) ja niestety już nie bardzo się mogę schylić i posłuchać. No to czekamy na ...kopniaczki

reklama
Jestem w tym momencie wredna (wiem o tym!) ale cieszę się, że nie tylko ja nie odczuwam JESZCZE kopniaczków mego Maleństwa. Nadal tylko coś mnie gdzieś od środka pcha i ... Czekam na prawdziwe uderzenia, bo już zaczynam się niepokoić. Gdyby nie to, że 2 tygodnie temu słyszałam bicie serducha, to nie wiem jak bym wydoliła.

Nie jesteś wredna anian aż tak bardzo ;) właściwie chyba każdej z nas chodzi o to, żeby dzidzia zaczęła potwierdzać że tam jest i że wszsystko jest ok. wtedy bym nie musiała tak często na usg chodzić :) a na razie każde podejście do leżanki i pierwsze spojrzenie na monitor przyprawia mnie o szybsze bicie serca..i to raczej nie z radości tylko ze strachu.

reklama
no przecież na nudnych wykładach nie będą dzidzie siedzieć.

u mnie jakoś cicho, niekiedy zsię nawet martwię co jest. raz na jakiś czas jakieś bardzo delikatne łaskotanko, nawet nie wiem czy to moja Fasolka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry