reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
prawda! ja tez takie mialam odczucia
wiesz ze ono tam jest cieszysz sie bardzo
ale po ruchach tak naprawde do ciebie to dociera ;)

Racja racja ja dopiero uwierzylam ze nosze4 kogos pod serduszkiem kiedy poczulam ze stuka,puka..........dla mnie to najwspanialsze uczucie na swiecie
A dzis maluszek ma dzien lenia-wiadomo niedziela :laugh:

No spoko spoko a ja nadal nic nie czuje tylko motylki...osinka a ty??bo ja widze ze my zcekamy i czekamy ja moje malenstwo motywuje ciagle az tatus malenstwa zaczol gadac zeby kopalo mamusie i nawet tatusia nie slucha:>

magusia moje jest strasznie leniwe, nie daje znać!!! pukam ja, puka mąż, a ono nic! cisza! mały uparciuch! a na usg skacze i szaleje, nie daje się zmierzyć! :)
muszę tą moją glisdę jakoś przekupić ;)

moja dzidzia leniwa jest po mamusi (w ciąży stałam sie leniwcem), a uparta po tatusiu, muszę ją rozpracować i odpowiednio podejść (jak tatusia) ;)
i jedno i drugie kocham do szaleństwa ;)

reklama
Do góry