reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
A ja juz cos czuje i prawie jestem pewna, ze to sa ruchy a co za tym idzie cos takiego czulam juz od 12 tygodnia (tylko ze wtedy raz na kilka dni a teraz wlasciwie codziennie - no i wtedy nie bylam pewna czy to aby nie jelitka, ale teraz czuje to samo, wiec jednak to nie jelitka)- no ale na pewno nie sa to kopniaczki.

Moze to ma znaczenie gdzie dzidzius sie umiejscowil ? Bo mi lekarz cos wspomnial (wlasciwie bardziej mowil do siebie niz do mnie wiec nie umiem do konca powtorzyc), ze jest z przodu - tylko nie wiem co, lozysko? Bo jesli chodzi o warstewke tluszczyku na brzuszku to akurat mam jej sporo (mi sie tluszczyk glownie na brzuchu zawsze odkladal),

ja moje maleństwo czulam tak se od jakichs 2 tygodni. A teraz to jak mnie kopie i wypina to czasami az boje sie myslec jak mnie bedzie kopać za kilka tygodni. Ze starsza córka miałam " poobijane" zebra ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D

Rany, ale numer- przed chwila zdaje sie ze dostalam 3 pierwsze kopniaczki. Pisze zdaje sie, bo byly bardzo delikatne, ale jednak to chyba kopniaczki. W kazdym razie cos innego niz dotychczas! :laugh: :laugh: :laugh: Ale fajnie :laugh:

reklama
Do góry