reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja wprawdzie po michale praktycznie od razu wrocilam do swojej wagi  - po 3 dniach nosilam ubrania przedciazowe - ale faldki na brzuszku pozostaly - mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :) przy takiej pomocy juak tu na bb nie moze byc zle ;)

ja do tych 60 to mam zamiar już w maju dotrzeć mimo że to będzie 10kg to stracenia, ale widze, że dziewczyną szybko waga spada - później pewnie będzie problem... ale skoro mi żebra prawie wystają, pupa wydaje się taka sama to nie powinno być tak źle :)

Rybcia narazie mam 10, jeszcze moge z 2kg złapać zależy za ile dzidzia się wykluje... poza tym chciałabym wrócić do swojej wagi z przed ostatnich wakacji tj 55kg ale jak naraz dużo zgubie to też nie wiem co się ze skórą stanie, a nie wiem czy dzidzia da mi tak od razu coś poćwiczyć... hmm ostatnio cały czas mi się nudzi już bym mogła mieć kruszynke przy sobie żeby mi czas umilała ;)

reklama
Dołączam się dok klubu! Ja ma plus 15kg co prawda i waga ani drgnie, ale też bym chciała przy okazji zrzucić nieco więcej. Zatem po porodzie suwaczki z wagą? ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry