Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja wprawdzie po michale praktycznie od razu wrocilam do swojej wagi - po 3 dniach nosilam ubrania przedciazowe - ale faldki na brzuszku pozostaly - mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej przy takiej pomocy juak tu na bb nie moze byc zle
ja do tych 60 to mam zamiar już w maju dotrzeć mimo że to będzie 10kg to stracenia, ale widze, że dziewczyną szybko waga spada - później pewnie będzie problem... ale skoro mi żebra prawie wystają, pupa wydaje się taka sama to nie powinno być tak źle
Rybcia narazie mam 10, jeszcze moge z 2kg złapać zależy za ile dzidzia się wykluje... poza tym chciałabym wrócić do swojej wagi z przed ostatnich wakacji tj 55kg ale jak naraz dużo zgubie to też nie wiem co się ze skórą stanie, a nie wiem czy dzidzia da mi tak od razu coś poćwiczyć... hmm ostatnio cały czas mi się nudzi już bym mogła mieć kruszynke przy sobie żeby mi czas umilała
Dołączam się dok klubu! Ja ma plus 15kg co prawda i waga ani drgnie, ale też bym chciała przy okazji zrzucić nieco więcej. Zatem po porodzie suwaczki z wagą? ;D