reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nawet nie zauważysz kiedy, jak patrze jak marcowym kobitkom kilogramy uciekają to Ty musisz uważać żeby Ci nie uciekło więcej jak przybrałaś :o ;)

reklama
Kosmi ja bardzo bym tak chciała. 5kg mniej niż przed ciążą byłoby spełnieniem moich marzeń o wadze idealnej.

wiecie co??
mi te 10 kg weszło w sam brzuch
nic nie poszło w boczki ani w tyłek
normalnie sie mieszcze w swoje biodrówki dzinsowe
ale zakładam je tylko jak gdzies wychodze bo jak siadam to jednak troche ciasno i musze rozpinać guzik
a wdomu najlepsze są dresy

Wczoraj moja waga wskazala 68 kg to jest 10 na plusie. Pewnie byloby wiecej, ale ze wzgledu na nienajlepsze wyniki krzywej cukrowej od 2 miesiecy jestem na dietce - zero slodyczy i malo tluszczu (jedyny pozytwy tej diety to wlasnie to, ze waga stanela, bo od ponad 2 miesiecy w ogole nie przytylam).
Ale po ciazy chetnie oddalabym 15kg - tak wkroczyc w lato z 53 kg to marzenie :)

Ewcik to będziemy zrzucać razem kilogramki na długich spacerkach... bo ja to troszkę więcej mam do oddania niż 10 kg. Oj jak bym chciała ważyć 60

a po co likwidowac ? on sie wspaniale nadaje do dalszego prowadzenia :) i bedzie pewnie najbardziej obleganym watkiem :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry