Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rybcia, ja się cieszę z każdego kilogramka. Chciałabym po prorodzie, żeby było jakieś 3 kilogramki więcej niż przed.
Ale Tobie przecież dobrze idą kilogramki, patrząc na wagę wyjściową. Więc proszę mi się tu nie zamartwiać
Spokojnie, zgubisz je Jakby co to założymy nowy wątek: "jak zgubić te cholerne zbędne kilogramki" I wspólnymi siłami będziemy się odchudzać
A na chwilę obecną najważniejsze jest to, żeby dzidzia zdrowo się rozwijała
Ja przeszłam kolejną fazę "bardzo szybkiego przyrostu" (masy mięśniowej oczywiście hehehe) o kolejne 3 kg. Więc moja waga zaczęła pokazywać 71 kg. Jak będę tak przyrastać skokami to czeka mnie miesiąc - półtora spokoju i następne 3 kg. Ale ostatnio co 2 godziny miałam napady głodu - masakra! Teraz jak ja już nabrałam to mała może rosnąć i ze mnie ciągnąć - na zdrowie!
moja waga szwankuje bo jak połoze ja na panelach pokazuje ok.63 a jak na dywanie to 65 kg. ale byłam u gin i sie zawyłam i wyszło 62,5 kg. nie jest zle kiedys napewno sie te kilogramki zgubi he he he he