reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybciu gratulacje!!!! Kolejna osoba mnie prześcignęła w kiloskach:)

Przepraszam, ze moją radość, ale kochanego ciałka nigdy za dużo:)

U mnie wszyscy twierdzą, ze schudłam, bo brzuch poszedl jeszcze bardziej do przodu, ale waga pokazuje swoje 83 kg. No i co zrobić????

No to ja wczoraj stanęłam na wadze.Od porodu (8dni) - 8kg. UUUUUUU, jeszcze trochę zostało do zrzucenia.

Magdaleona ja niestety mimo codziennego smarowania i masaży rozstępów się nabawiłam na brzuszku (pewnie mam ku temu tendencję :( ). Ponoć trzeba walczyć z nimi póki są czerwone i świeże, bo te póżniejsze białe to już blizny na całe życie :( Fissan niestety nie zapobiegł pojawieniu się (a na takie smarowanie 2 razy dziennie tubka starczała mi na tydzień - 20zł - kuracja nienajtańsza!). Teraz przestawiłam się na mustelę do zwalczania, a nie zapobiegania rozstępom. Ale nią smaruję tylko brzuszek, a resztę (gdzie rozstępów nie ma) nadal fissanem, bo niestety to jeszcze kosztowniejsza kuracja :( No ale trzeba działać natychmiast. Mam nadzieję, że jakaś poprawa będzie.

Lidijko to naprawde masz czym się cieszyć że Cie wyprzedziłam z kilogramkami.

Dori i tak ładnie jak 8 kilo masz mniej w tydzień po porodzie.Jeszcze z miesiac i będzie jeszcze mniej niezbędnych kg.

Rybcia nie denerwuj się:) Czasem tak lubię się podrażnić:)

Mamuśki nie macie się czym przejmować jezeli chodzi o kiloski. Cieszcie sie, ze możecie juz przewracać się szybciej z boku na bok !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry