reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kilogramy ...

reklama
Ja jak na razie 17 do przodu. Ale słodycze mi tak smakują, że szok. Napycham się słodyczami aż później mnie mdli. Ale w pierwszej ciąży żarłam jeszcze więcej słodyczy, waga staneła na +30,5 kg, więc nie przejmuję się tak bardzo :tak:. Dziwi mnie tylko, że słodycze tak bardzo mi smakują w czasie ciąży, bo tak normalnie w ogóle nie jadam.
Co do biustu z 75b zrobiło się 90D :szok:. I nie chciałabym żeby tylko po porodzie nie zrobiły się do pasa ;-):-)

16 kg do przodu, z czego połowa to woda z obrzęków :confused2:
rozmiar biustu ten sam malutki co przed ciążą... :-(

Ja jak na razie 17 do przodu. Ale słodycze mi tak smakują, że szok. Napycham się słodyczami aż później mnie mdli. Ale w pierwszej ciąży żarłam jeszcze więcej słodyczy, waga staneła na +30,5 kg, więc nie przejmuję się tak bardzo :tak:. Dziwi mnie tylko, że słodycze tak bardzo mi smakują w czasie ciąży, bo tak normalnie w ogóle nie jadam.
Co do biustu z 75b zrobiło się 90D :szok:. I nie chciałabym żeby tylko po porodzie nie zrobiły się do pasa ;-):-)
oj ze słodyczami mam to samo:tak: z ta róznicą ,że ja zawsze jadłam je kilogramami :-D

ja noszę w brzuszku Niespodziankę :) ale też mam apetyt na słodycze, dopóki nie skonczę kubka kawy to jem jedne za drugim ;-) więc może będzie dziewusia ? :-) a mi z miseczki C zrobiły się E! i też się boję żeby mi potem do pępka nie zwisały ;-) a kg poszły mi w brzuch, piersi i mam kilka rozstępów na tyłku i pod piersiami :-/

reklama
Do góry