reklama
A
Agnexx
Gość
A ja jestem mamą mechanika samochodowego i podróżnika. ;D
Nika jak miala 4 lata stwierdziła że bedzie archeologiem. I długo podtrzymywała swój wybór. Potem, po wakacjach w Egipcie jakby sie w tym utwierdziła tyle że dodała do tego głebinowym czyli że bedzie archeologiem głebinowym ( miała 5 lat i 7 miesięcy) i mimo wieku ona dokładnie wiedziała o czym mówi, jakie studia musi skończyć i czym zajmuje się archeolog a czym archeolog głebinowy.
Obecnie doszedł jeszcze weterynarz ale nadal nie jest w 100% zdecydowana
A czas pokaże.
Byłam zszokowana ..ale cóż jeśli to jesgo wybór ..trzeba uszanować ...za to mój młodszy ( 6 lat) mówi tak mamusiu a ja to chyba zostanem śmieciarzem bo wtedy nie będęm musiał się uczyć .....( to wcale nie jest takie śmieszne wciąż chodzi i powtarza) ...napewno nasuwa się wam pytanie skąd takie myśli ...i dlaczego śmieciarz ..a dlatego że przed naszym blokiem stoi śmietnik i widzi często ludzi bezdomnych , że chodzą zbierają śmieci i nic nie robią......dzieci są niemożliwe, i nie przewidywalne....pozdrawiam edka.
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Wampi 

Syn kiedyś, kilka lat temu standardowo chciał być strażakiem. No a teraz pyta kto najwięcej zarabia, powiedziałam że bankier, to stwierdził że chce być bankierem

Syn kiedyś, kilka lat temu standardowo chciał być strażakiem. No a teraz pyta kto najwięcej zarabia, powiedziałam że bankier, to stwierdził że chce być bankierem

reklama