reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
No i zostajemy we 2 :-) Ja uciekne jak maly wstanie(nie wiem kiedy hehe).
Napisz cos jak tam sie podoba.Juz coraz dluzej jestescie tam i jak dzieciaki?

No podoba nam sie:-)
Wlasciwie juz jestesmy bdobrze zaklimatyzowani i bede happy jak juz pojde do pracy:tak::tak::tak:
dziewczyna bardzo podoba sie szkola mowia ze jest taka inna odpolskiej ze tuj zupelnie innych rzeczy ucza niz w polsce:-)

No z ta praca.Ja tez chce,juz ponad 3 lata w domu siedze i powoli cipcia dostaje ale moze na jesien sie uda.na pol etatu tylko bo maly bedzie mial przedszkole do 13.Ale to i tak bylaby juz odmiana.
Super,ze juz sie uklada dobrze i najwazniejsze,ze wszystkim sie podoba.
A jak z twoim jezykiem bo nie wiem czy pytalam :-)

no ja dopiero sie ucze
jak przyjechalam tu to kompletnie zielona bylam teraz z dnia na dzien coraz wiecej rozumiem
ale na szczescie i tacy bez jezyka prace moga znalezc ale niestety narazie fabryka mnie czeka albo sprzatanie no ale od czegos trzeba zaczac:-)
ale zeby sie juz cos ruszylo najgorsze to to czekanie tymbardziej ze juz mialo byc od tego tygodnia a tu d....bo cos sie skaplikowalo i musze jeszcze troche poczekac:no:

No u mnie to samo pracy wybrac nie moge przez jezyk praca musi wybrac mnie tak gdzie pisac nie trzeba.Dogadac sie dogadam ale pisanie :no:

no ja narazie jestem na poziomie ze zaczynam czasami rozumiec takze jeszcze troche czasu uplynie zanim bede mogla sie dogadac:tak:
no wlasnie mialam tel ze przyjdzie hydraulik za 20 min
ufff....bedzie cieplo:-):-):-)

reklama
Do góry