reklama

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam ponownie :-) 
Agus widze poszukiwania pelna para heheh.Bylam w Klodzku.Niespodziewanie mezus dostal wolne i z srody na czwartek pojechalismy nocka i wczoraj wrocilismy.
Dziewczyny i ja z Rodzinnej ,w sumie teraz to tylko moja mama i tesciowa ale ponad 20 lat tam spedzilam
Pozdrawiam slonecznie i zapraszam na kawke jak ktoras ma smaka

Agus widze poszukiwania pelna para heheh.Bylam w Klodzku.Niespodziewanie mezus dostal wolne i z srody na czwartek pojechalismy nocka i wczoraj wrocilismy.
Dziewczyny i ja z Rodzinnej ,w sumie teraz to tylko moja mama i tesciowa ale ponad 20 lat tam spedzilam

Pozdrawiam slonecznie i zapraszam na kawke jak ktoras ma smaka

aga37
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem:-) Hallo nasza zgubo wywczasowalas sie w Klodzku ,to teraz pochwal sie jak bylo i co tam nowego  slychac??? A gdzie cala reszta mamusiek sie podziewa??? No ruszy sie cos ten nasz wateczek czy nie 

zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi
 zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida
 budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)
 a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)

zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi
 zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida
 budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)
 a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)vici
W Klodzku bedzie plywalnia kryta(w koncu)kolo szkoly podstawowej nr 3
Na twierdzy chca zrobic przeplyw gondolami :-) i juz jest na koncu projektowania wiec Klodzko rozkwita.Pozatym imrezki i picie bylo I odwiedzinki znajomych tez :-)
I odwiedzinki znajomych tez :-)

Na twierdzy chca zrobic przeplyw gondolami :-) i juz jest na koncu projektowania wiec Klodzko rozkwita.Pozatym imrezki i picie bylo
 I odwiedzinki znajomych tez :-)
I odwiedzinki znajomych tez :-)vici
Tak tylko w okolicy szpitala dla.....no wiesz :-/Ale o zalewie slyszalamm i podobno niesamowity i nawet dla maluchow :-) W przyszlym roku pewnie sprawdzimy.

zQo
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny:-):-):-)
Piszemy cos jeszcze ??czy watek juz upadl.
ja w miare ok coraz blizej marca hehe pozdrawiam:-)

Piszemy cos jeszcze ??czy watek juz upadl.
ja w miare ok coraz blizej marca hehe pozdrawiam:-)
vici
O ruszylo sie jak milo :-)Ja zaczelam pracowac od 4 grudnia i jestem szefowa malej kuchni w knajpce.Szefa mam fajnego i jak narazie jestem zadowolona.Pracuje narazie popoludniami wiec jest oki i nikogo do malego nie potrzebujemy bo jak mnie nie ma to tatus z nim siedzi.
ZQo juz naprawde blisko,dobrze ze u was oki.A jak sie czujesz??I jak dzidzia wiadomo juz co tam siedzi i co zalatwilas z tym cieciem bedzie w pionie jak chcialas czy nic jeszcze nie wiesz??

ZQo juz naprawde blisko,dobrze ze u was oki.A jak sie czujesz??I jak dzidzia wiadomo juz co tam siedzi i co zalatwilas z tym cieciem bedzie w pionie jak chcialas czy nic jeszcze nie wiesz??
reklama

Mamcia Paulinki
Fanka BB :)
Witam wszyskie mamy!
Jestem tu nowa mam na imię Ola jestem z Wojborza ale obecnie mieszkam w Kłodzku.
Popieram,że to piękne zakątki.
Pozdrawiam mamusie i ich pociechy!:-)

Jestem tu nowa mam na imię Ola jestem z Wojborza ale obecnie mieszkam w Kłodzku.
Popieram,że to piękne zakątki.
Pozdrawiam mamusie i ich pociechy!:-)