reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Halo jest tu kto??? Zagladam , a tu cisza teraz to ja zaczne za wami listy goncze slac :no::no::no: No sama ze soba pisac nie bede zapraszam kobitki na wateczek ruszmy tu cos:tak::tak::tak:Pozdrowionka ;-)

reklama
Witam ponownie :-)
Agus widze poszukiwania pelna para heheh.Bylam w Klodzku.Niespodziewanie mezus dostal wolne i z srody na czwartek pojechalismy nocka i wczoraj wrocilismy.
Dziewczyny i ja z Rodzinnej ,w sumie teraz to tylko moja mama i tesciowa ale ponad 20 lat tam spedzilam :yes:
Pozdrawiam slonecznie i zapraszam na kawke jak ktoras ma smaka
images

Witam wieczorkiem:-) Hallo nasza zgubo wywczasowalas sie w Klodzku ,to teraz pochwal sie jak bylo i co tam nowego slychac??? A gdzie cala reszta mamusiek sie podziewa??? No ruszy sie cos ten nasz wateczek czy nie :errr::errr::errr: zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi:szok: budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida:tak: a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)

W Klodzku bedzie plywalnia kryta(w koncu)kolo szkoly podstawowej nr 3
Na twierdzy chca zrobic przeplyw gondolami :-) i juz jest na koncu projektowania wiec Klodzko rozkwita.Pozatym imrezki i picie bylo :-DI odwiedzinki znajomych tez :-)

Witam :-) no to extra ,ze Klodzko tak sie rozwija:tak::tak: zreszta cala Kotlina u mnie w Stroniu Sl to juz dwusezonowe miasteczko zima wyciagi narciarskie ,a latem zalew:tak:no i ciagle jakies imprezy:tak:Bylas moze kiedys w tej okolicy?

Tak tylko w okolicy szpitala dla.....no wiesz :-/Ale o zalewie slyszalamm i podobno niesamowity i nawet dla maluchow :-) W przyszlym roku pewnie sprawdzimy.

O ruszylo sie jak milo :-)Ja zaczelam pracowac od 4 grudnia i jestem szefowa malej kuchni w knajpce.Szefa mam fajnego i jak narazie jestem zadowolona.Pracuje narazie popoludniami wiec jest oki i nikogo do malego nie potrzebujemy bo jak mnie nie ma to tatus z nim siedzi.
ZQo juz naprawde blisko,dobrze ze u was oki.A jak sie czujesz??I jak dzidzia wiadomo juz co tam siedzi i co zalatwilas z tym cieciem bedzie w pionie jak chcialas czy nic jeszcze nie wiesz??

reklama
Witam wszyskie mamy!
Jestem tu nowa mam na imię Ola jestem z Wojborza ale obecnie mieszkam w Kłodzku.
Popieram,że to piękne zakątki.
Pozdrawiam mamusie i ich pociechy!:-)

Do góry