reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
noc była straszna...Lilka wymiotowała, płakała, bez przerwy wysoka gorączka...dzisiaj byliśmy na Izbie Przyjęć i to może być trzydniówka lub ząbkowanie. czyli dowiedziałam się tyle co już wiedziałam, ale przynajmniej dr. wykluczyła infekcję. przepisała dodatkowo Pyralginę. ech...padam na ryło...nie mam siły....

Biedna ta nasza Lilcia :-( Daj jej buziaka od ciotki :-)
U nas zęby i związane z tym piekło. Rzeczywiście te górne są bardziej dokuczliwe :no: Już padam na ryjek. Śpi godzine dziennie, w nocy setka pobudek, marudzi, płacze... Gdzie moje pogodne dzidzi??

Dziewczyny znowu mam zastój :eek: :crazy:. Pierś mi mało nie pęknie. Juz sama nie wiem dlaczego. Mały je dużo i ściąga wszystko, tylko ta lewa strona strasznie szybko się napełnia. Zaczęłam już nawet troche odciągać ale ulga jest na pół godziny. Chyba w nocy znowu czeka mnie gorączka.:eek:

Współczuję :-( Raz miałam i skończyło się antybiotykiem i końcem karmienia :-( Dziś w jakims programie słyszałam, że to może być od bielizny nawet :eek:

Ojej biedna nasza Lileczka:-(mam nadzieję że szybciutko jej to przejdzie i że skończy się tylko na trzydniówce i na strachu! przesyłamy mnustwo zdrowia dla Slicznej Lileczki od forumowej ciotki Karolajny i kuzyneczki Paulinki!

Cynamonka nie mam pojęcia dlaczego tak często masz ten zastój...oj biedna Ty...a może za często karmisz tą piersią albo Ci się pomyliło i zamiast drugiej karmiłaś tą...Tobie również dużo zdróweczka przesyłamy.

:confused:Cynamonka rzeczywiście, często masz te zastoje a po takim długim karmieniu piersi powinny już się przyzwyczaić.może skontaktuj się z poradnią laktacyjną.
A u nas bez zmian, choć noc była spokojniejsza, Pyralgina pomogła. Lilka nawet coś niecoś pojadła. ale dziś już znowu się zaczęło. i chyba też doszła biegunka, ale to pewnie po tych wszystkich na gorączkę. tak myślę że to chyba ząbal, widać białą kropkę na górze a dziąsła baaaaardzo spuchnięte, aż sine.szczerze mówiąc nie wiedziałam że od ząbala może być aż tak wysoka gorączka i tak długo się utrzymywać. lipa bo na jutro mieliśmy wizytę u neurolog w Warszawie a w tym wypadku nie pojedziemy i znów miesiąc pewnie trzeba będzie czekać na kolejną...

Dzieki dziewczyny za mile slowa pocieszenia. Dzis jest juz lepiej, wieczorem to mnie dopiero telepalo. Wrocilam znowu do rozklekotanego cyckonosza dla karmiacych, zeby nie uciskal.

reklama
ja niedługo sfiksuję w tym domu na maksa. myślałam że to trzydniówka ale chyba jednak górna jedynka się przebija i jakoś nie może. dziś o 5 rano znów gorączka 39 st już czwarty dzień. a wczoraj w dzień tylko raz dałam Nurofen i myślałam że to już koniec. zajewyrąbiście. jeszcze dwa dni zamknięta w tym domu i znajdę się w Sochaczewie...albo wiem...zacznę pisać wierszyki:crazy: nie wspomnę o Lusi. bez przerwy marudna, chce na ręce...niedługo będę miała muły jak kulturysta. u mnie w domu 30 st. wczoraj było. to i dziecko ma dosyć...dziś chyba wyjdę na malutki spacerek, tak koło domu...

Do góry