reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
noc była straszna...Lilka wymiotowała, płakała, bez przerwy wysoka gorączka...dzisiaj byliśmy na Izbie Przyjęć i to może być trzydniówka lub ząbkowanie. czyli dowiedziałam się tyle co już wiedziałam, ale przynajmniej dr. wykluczyła infekcję. przepisała dodatkowo Pyralginę. ech...padam na ryło...nie mam siły....
nineczka
Fanka BB :)
Biedna ta nasza Lilcia :-( Daj jej buziaka od ciotki :-)
U nas zęby i związane z tym piekło. Rzeczywiście te górne są bardziej dokuczliwe
Już padam na ryjek. Śpi godzine dziennie, w nocy setka pobudek, marudzi, płacze... Gdzie moje pogodne dzidzi??
U nas zęby i związane z tym piekło. Rzeczywiście te górne są bardziej dokuczliwe

Cynamonka
Fanka BB :)
Dziewczyny znowu mam zastój
. Pierś mi mało nie pęknie. Juz sama nie wiem dlaczego. Mały je dużo i ściąga wszystko, tylko ta lewa strona strasznie szybko się napełnia. Zaczęłam już nawet troche odciągać ale ulga jest na pół godziny. Chyba w nocy znowu czeka mnie gorączka.

Ojej biedna nasza Lileczka:-(mam nadzieję że szybciutko jej to przejdzie i że skończy się tylko na trzydniówce i na strachu! przesyłamy mnustwo zdrowia dla Slicznej Lileczki od forumowej ciotki Karolajny i kuzyneczki Paulinki!
Cynamonka nie mam pojęcia dlaczego tak często masz ten zastój...oj biedna Ty...a może za często karmisz tą piersią albo Ci się pomyliło i zamiast drugiej karmiłaś tą...Tobie również dużo zdróweczka przesyłamy.
Cynamonka nie mam pojęcia dlaczego tak często masz ten zastój...oj biedna Ty...a może za często karmisz tą piersią albo Ci się pomyliło i zamiast drugiej karmiłaś tą...Tobie również dużo zdróweczka przesyłamy.
aniii
aaaaa Kotki dwa...

A u nas bez zmian, choć noc była spokojniejsza, Pyralgina pomogła. Lilka nawet coś niecoś pojadła. ale dziś już znowu się zaczęło. i chyba też doszła biegunka, ale to pewnie po tych wszystkich na gorączkę. tak myślę że to chyba ząbal, widać białą kropkę na górze a dziąsła baaaaardzo spuchnięte, aż sine.szczerze mówiąc nie wiedziałam że od ząbala może być aż tak wysoka gorączka i tak długo się utrzymywać. lipa bo na jutro mieliśmy wizytę u neurolog w Warszawie a w tym wypadku nie pojedziemy i znów miesiąc pewnie trzeba będzie czekać na kolejną...
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
ja niedługo sfiksuję w tym domu na maksa. myślałam że to trzydniówka ale chyba jednak górna jedynka się przebija i jakoś nie może. dziś o 5 rano znów gorączka 39 st już czwarty dzień. a wczoraj w dzień tylko raz dałam Nurofen i myślałam że to już koniec. zajewyrąbiście. jeszcze dwa dni zamknięta w tym domu i znajdę się w Sochaczewie...albo wiem...zacznę pisać wierszyki
nie wspomnę o Lusi. bez przerwy marudna, chce na ręce...niedługo będę miała muły jak kulturysta. u mnie w domu 30 st. wczoraj było. to i dziecko ma dosyć...dziś chyba wyjdę na malutki spacerek, tak koło domu...

Podziel się: