reklama
Pola 30
Fan(ka)
Majka ma prawą nogę w gipsie:-( (do kolana....)
a moje paulisiatko wrocilo wczoraj ze szkoly z podbitym okiem
sliwka wyszla dopiero po powrocie do domu i nie moge sie dowiedziec czy sama na cos upadla czy ktos jej pomogl bo zmienia co chwilke wersje dzis musze przemaglowac pania nauczycielke

reklama
A my byliśmy w środę w poradni zaburzeń metabolicznych. Prawdopodobnie za duże ciemiączko u Martynki spowodowane jest zbyt dużą ilością witaminy d3 w oragniźmie. Dzisiaj mają być wyniki, to się dowiem czy fosfor trochę spadł od marca, jak z tą witaminą i jeszcze hormony tarczycy. Na razie zalecenia są takie żeby odstawić d3 i zostawić dwa posiłki mleczne (Martyna pije mleko rano i wieczorem, ale koło 18 zawsze jadła jeszcze kaszkę i z tego zrezygnowaliśmy). Pani doktor bardzo spokojna, stwierdziła, że Martyna rozwija się dobrze, wygląda ładnie, ale musi mieć wyniki.Taka jestem zła na siebie, że posłuchałam w wakacje naszego lekarza rodzinnego (internisty), że dziecko ma lekko odstające żebra i nie ma co czekać tylko zapobiegać i zwiększyć d3, no i praktycznie przez cały sierpień lałam w nią 3-4 krople
. No nic będę czekać cierpliwie.
A już najbardziej podniosła mi ciśnienie teściowa, jak jej M opowiedział o wizycie i prawdopodobnej przyczynie, to pierwsze co usłyszeliśmy, to że my jej wpuszczaliśmy wit. bezpośrednio do buzi i w ten sposób chyba za dużo się wchłonęło - pani farmaceutka
. Dam znać co i jak.

A już najbardziej podniosła mi ciśnienie teściowa, jak jej M opowiedział o wizycie i prawdopodobnej przyczynie, to pierwsze co usłyszeliśmy, to że my jej wpuszczaliśmy wit. bezpośrednio do buzi i w ten sposób chyba za dużo się wchłonęło - pani farmaceutka

Podziel się: