Czesc dziewczynki.
U nas w sumie wszystko ok czyli nic ciekawego. Weekend spedzilismy troche u rodziców, troche w domu, na spacerach i zakupach. W sobote Rafał przeszedł swoje pierwsze 2 kroczki, a w niedziele u dziadkow przez poł pokoju. Wczesniej ładnie stał w miejscu nawet pare minut, ale kroku bał sie zrobic, a teraz sie odwazył. Chociaz chyba dalej sie boi, bo teraz tez woli miec jakas asekuracje, no ale jeszcze troche i pewnie bedzie biegał

W niedziele bylismy w sopocie na monciaku i molo, zachaczylismy o reserved bo były mega promocje (likwidacja sklepu), tłum ludzi i ogolnie kupilismy Patrykowi pare rzeczy za grosze, szkoda ze niemowlecych ciuchów nie było, ale powiedzieli ze odesłali gdzie indziej (pewnie im sie nie opłacało sprzedawac tak tanio),za to w poniedziałek sobie kupiłam pare rzeczy w tesco, bo było wszystko Cherokee poprzeceniane i kupiłam 3 bluzki po 13-16zł i spodnie dresowe tez 13zł

he he.
Wczoraj ogolnie cały dzien sprzatałam - odkurzałam, myłam podłogi itd, a dzisiaj mi sie nic nie chce

A przyszły tydzien Patryk ma wolne, a pogoda ma byc do d...
Dziuba masakra z tym samochodem. Trzymam kciuki zeby sie znalazł... A jak to sie w ogole stało?? Skad go ukradli i kiedy??
Caroline miłej podrózy. Ja jechałam w 7 miesiacu samochodem do Jeleniej Góry i jakos wytrzymałam :-)