reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hejka :)
ja po kontroli u gin jestem i raczej jednak dotrzymam do terminu :-D młodemu bardzo dobrze u mnie w brzusiu i wcale na świat mu już nie śpieszno:-D

IVI najważniejsze,ze wszystko w porzadku:)

Tymek tez mial swojego czasu "agresywne kupony" i własciwie nie wiadomo dlaczego- próbowałam wszystkich masci i tylko Balsam Szostakowskiego pomóg oraz pieluchowanie - wietrzenie dupci. Moze być od soku, jedzonka, moze od leków flora bakteryjna sie zmienila- ja do dzis nie wiem od czego.

IZA-fajne bluzeczki :)
MARTYNKA- ja mam z caterpilara- dorwałam specjalnie na ta zime i za grosze ,bo jakies 350zl w outlet szadółki( chcialam timberlandy ale nie bylo ładnych w 38r) takze maja membrany i smigam w nich po sniegu:)

własnie moj syn włozył mi w godzine temu umyte włosy rozmiekczonego chrupka- bobmowo!

Tego lata kupiłam sobie sukienkę z Japan Style z allegro, no ale ja jestem prawie płaska :sorry2::-p Bałam się zakupów przez neta ale ten mi się jakoś udał. Tylko że czuję się w niej jakbym się na nastolatkę zgrywała.

Pat właśnie przystawiła krzesło pod sam telewizor, oparła się rękoma o blat szafki i oglądała sobie TV heheh :-) a w ciągu dnia przyniosła mi kawior z lodówki żebym jej dała :happy2:

Ivi - mogłabyś atmosferę podkręcić troszkę a nie tak z grubej rury, że jeszcze tydzień musimy czekać hhihi.

A moje dziecko zrobiło pobojowisko w domu.Otworzyła sobie sama flipsy i je porozrzucała po całym domu,wyciągnęła cały makaron spaghetti szpinakowy na dokładkę poszła do toalety i się po chwili kapnęła że zabrała stojak z trzema rolkami papieru wołałam ją i wołałam a te sobie darła ten papier i po ok 10 minutach przyniosła mi pół rolki...
Czy to dopiero początek?

Grzesiek już wraca do domu i nie sprzątam niech on sobie z małą posiedzi a ja pojadę na zakupy.Ogarną sobie dom a ja odpocznę,bo dzisiaj już ledwo żyje...

ivi nie ma to jak u mamy :-)

emkajot ja to zawsze muszę przymierzyć ubranie,bo noszę rozmiar 80D i czasami jest ok,ale w biust mi zgniata i wygląda to mało estetycznie.Ostatnio chciałam sobie golf kupić w HM,ale jak przymierzyłam to nie dość,że wszystko mi było widać bo był tak cienki to jeszcze mój biust wyglądał jak u Pameli Anderson :baffled:

WildWind to super,że Antoś tak kocha siostrzyczkę :-)

marta: nie będę Cię oszukiwać... i nie napiszę, że mała się uspokoi... to naprawdę dopiero początek :-pgenralnie możesz nieraz dorównać temu panu, po tym jak zobaczysz, do czego jest zdolne Twe dziecię

ale, jestem dziś zmęczona, jeszcze do tego humor nieciekawy:no:to zimno, mnie chyba tak dołuje, po za tym mężuś znów w sob. do pracy i dupa, jutro znów będzie odsypiał nocke, a pt szybko zleci:baffled: idę coś słodkiego zjeść:baffled:

Ja raczej też tak, okazało się ze braciszek Milenki jest chory więc mam wolne dziś i jutro.
Będzie mi miło poznać Ciebie i Twego synka :tak:

A tak poza tym to dzień dobry.

I gdzie wcięło Caroline?

reklama
cześć wszystkim
może caroline cieszy się maleństwem już? :-)

ja jestem po fatalnej nocy ...

spokojnego dnia dziewczyny!

Do góry