reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Laseczki :)
U nas spokojnie jak na wojnie czyli przygotowania do jutrzejszego wejscia robotników..wariactwo pełne.

Iza jak to dobrze mieć normalne dziecko hihihi ;)

My dziś chyba jednak na spacer wyjdziemy z Tymkiem, jest pięknie i aż żal a mały szaleje w domu - w nosie mam ten pył dosłownie i w przenośni.
Życzymy udanej niedzieli pomimo smutnej uroczystości w Krakowie.
CARPE DIEM dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Ave Babsztyle!
Mój Tymek przespał całą noc!! od 21 do 6 rano!! :))) jestem wyspana jak nigdy :))))
A teraz - śpi na dworze :)

Dzień dobry drogie panie :-)

U nas dziś bilans dwulatka, zapomniałam o tym całkiem...

A jakie Wy macie na dzisiaj plany?

Ivi - no to teraz Tymuś pewnie częściej będzie dawał mamusi pospać :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :)
my powolutku się uczymy coraz dłużej spać w nocy:D jejku jak fajnie:)))))

I pamiętacie? już w sobotę spotkanie aktywnych mam!:))

Mnie nie będzie, praca... Poproszę o relację zdjęciową koniecznie! :-)

Czy na bilansie dwulatka też będzie jakieś szczepienie? Oj stresik lekki mnie dopadł.

No i zapomniałabym - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Martusiu! Spóźnione ale szczere :-D

012_primary.jpg

PS: Na blog wrzuciłam nowe foteczki...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Martuś 100 lat w szczęściu i zdrowiu!!!

szampan3.jpg

właśnie zapytałam na forum czy jest jeszcze miesce na spotkanie mam, to jakieś płatne spotkania czy free? i w jakich godzinach w sobotę? bo coś nie wczytałam;/

Iza, na bilansie nie ma szczepienia, luzik :-)
My właśnie po ostatnim szczepieniu przed szkołą. Z Maćkiem znaczy. Zero objawów więc super zniósł. Ja czekam na mamę, wykorzystam ją do wyspacerowania Maćka i umyję w końcu okna. Mąż mi marudzi że brudne. Już całkiem zdziadział od tego siedzenia w domu, więc postanowiłam go wysyłać na przymusowy czas wolny - samotne spacery. O.

Mnie nie będzie, praca... Poproszę o relację zdjęciową koniecznie! :-)

Czy na bilansie dwulatka też będzie jakieś szczepienie? Oj stresik lekki mnie dopadł.

No i zapomniałabym - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Martusiu! Spóźnione ale szczere :-D

Zobacz załącznik 237260

MARTA STO LAT!!!!

ja na bilansie nie bylam:happy:, olalam, bo moje dziecko na widok kitla dostaje spazmy, to chyba rodzinne,bo ja do lekarzy tez nie chodze:baffled:

sama zwazylam i zmierzylam dziecko, stan zdrowia oceniam jako dobry, zachowanie - IDEALNE :))))):-D:-D:-Doto moj bilans a nadince oszczedzilam stresu:tak:

ale ja jestem matka - anarchistka i wszytko robie po swojemu:-p

reklama
Cześć Dziewczyny

Te życzenia to dla mnie??
Bo ja tak to bardzo dziękuję będą na zapas bo 25 latek mi stuknie 17 maja :)

kasia i jak wyspałaś się?

Karolina na pewno się gdzieś w Krakowie zgubię.Ja się gubię wszędzie :-D
Hotel już wybralismy Novotel Bronowice.Muszę się tylko zorientować czym się po Krakowie poruszać,bo jak Grzesiek będzie na szkoleniu to będę z małą zwiedzać :-)

ivi jak ja Ci zazdroszczę przespanej nocy.Oliwi teraz zęby idą i mam jakąś masakre widać że ją boli.A o tym jak broi to nie wspomne....

Idę przebrać małą,bo jest caluuuuuuuutka w truskawkach.

Miłego dnia :)

Do góry