reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kasia - super fryzurka. Synkowie jak malowanie. Poproszę tylko w powiększeniu Twoje dzieło, bo literki jak robaczki i poczytać się nie da :tak: A z małego kaskader niezły, brrr.

Chyba muszę młodej przesunąć drzemkę na 14-stą. Bo jak próbuję ją położyć o 12 jest prostest, o 13 - to samo. Dopiero teraz zasnęła, ale już była tak zła, że musiałam się położyć razem z nią.

reklama
cześć kochane cioteczki
nawet nie wiem ile mam zaleglości .....
Kasiu fajnie zdjęcie , ale Ci chlopaki juz urosly:) fiu fiu jak ten czas leci!!!!
Wdze , że pare dziewczyn remont mają na glowie , ja też dlatego zalatana jestem i nie mam czasu na nic ....u mnie dopiero sie zaczyna , okna mają byc w następnym tygodniu dzisiaj elektryk i hydraulik wkroczyli do akcji....dobrze , że mąż w nocy przyleci to niech już przejmie paleczkę , bo nie daję rady ogarnąć tych wszystkich rzeczy, auto jeszcze zepsute i dygam tymi autobusami, dzisija jeden 146 wypadl z obiegu i czekalam prawie godzine na następny ...w deszczu brrr!!!!

pozdrawiam wszystkich i postaram sie poczytac co naskrobalyście w osttanim tygodniu:)

Hej dziewczyny... powoli u mnie meble widać ;) jeszcze masa sprzątania i chyba na raty będę sprzątać ,bo inaczej nie dam sama rady- dziecku też muszę czas poświęcić, tym bardziej,że siedzenie jest już beee i chcę chodzić a najlepiej biegać..
Iza poszła po bandzie z platyną a ja w czwartek pozbywam się blondu na rzecz czekolady ;)
kupiłam dziecku pierwszą wędlinkę na kanapkę- wołową 54zł/kg łooo matko- w krakowskim kredensie- jego pierwsza wędlinka:) jak mam dawać teraz to sztucznie pędzone za 20zł/kg to dziękuję.chyba załoze jakas wedzarnie,bo niezły biznes na tym ;P
Ana trzymaj się i zycze meeeeeeeeeeeega cierpliwości...

Heejka!

Dziś i jutro gościmy z Pati Milenkę, bo w czwartek jestem w pracy (odrabiam sobotę) a potem wyjeżdżam w piątek rano na 4 dni (urlopik połączony z fotografowaniem ślubu).

Beatka - podobno kobiety lubią brąz jak śpiewał Rysiu :-D Chętnie Cię zobaczę w wersji ciemnej. A skoro już meble widać to chyba poszło ostro do przodu?

Ana a tak na oko to kiedy wolna będziesz w wiadomym celu?

Biegam sobie po allegro, chciałabym sobie kupić sukienkę, ale wczoraj się skończyła aukcja takiej, na którą miałam chrapkę i teraz nie widzę nic ciekawego dla siebie... Gapa ze mnie :crazy:

witam...
wczoraj wieczorem dostałam informację,że mój dobry kolega zginął w wypadku samochodowym - zmarł w szpitalu,nie udało się go uratować...do wypadku doszło 100m od jego domu...kiedy samochody przestaną być trumnami na kółkach czekającymi na ziemię...
tu artykuł:
Gdańsk: Wypadek na al. Grunwaldzkiej - Wieści - MM Moje Miasto

dodam dla przemyślenia ,że licznik samochodu zatrzymał sie na ok.180km/h.... szkoda młodego chlopaka..

Emkajot - straszna tragedia. :no: Na szczęście przy dozwolonych prędkościach i przestrzeganiu przepisów samochody bardzo rzadko są trumnami. Smutne to, że dużo kierowców wierzy, że przepisy wymyślają debile i konsekwentnie je łamią.
Ja mam o tyle spokoju z tym, że mój D. naoglądał się w pracy przez kilka lat zdjęć ludzi z wypadków z oderwanymi głowami i przeszła mu chęć jechania za szybko czy też wyprzedzania na zakazach...

Właśnie Dominik pisze test kompetencji, trzymajcie kciuki cioteczki!

Beata, szkoda chłopaka bo młody ale ta prędkość... :no::-(

reklama
Kasia jak poszło dowiem się gdy będą wyniki... ale nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Z tego co mówi Dominik nie zrobił (nawet nie ruszył bo nie zdążył) 2,5 strony na 12. Moje ślimaczysko :(

Do góry