reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej hej!

Jestem jestem, tylko znowu się kołomyja zaczyna lekka :-) I wczoraj trochę popłynęłam, teraz chrypię jak chłop podczas mutacji. Blendę podczas sesji na plaży wiatr mi zwiał do morza i musiałam ratować rozbierając się i mocząc brrr.

No ale na stronie aktualizacja (dawno nie było) a niebawem znowu ślubna tym razem.

Carola - teraz ta fala do nas idzie... Podejrzewam, że tak jak wszędzie i w Gdańsku da do wiwatu...

Ana - :szok::szok::szok::-D przerwa na papieroska powiadasz Ci się w ustach zrobiła? :cool2:

Fajne miałyście weekendy, zazdroszczę... Mnie już nosi i palcem po mapie w Googlach biegam, patrzę na noclegi, och jak mnie ciągnie na te Mazury znowu...

Dominika - raporcik prosimy z egzaminu i wycieczki :tak:

Marta - no to też czekam na więcej :blink: No i może wreszcie uda się nam zrobić ślubną sesyjkę? :sorry2:

Idę dać gruszkę mojej bestyjce... nara.

reklama
Ehhh ja też patrze z przerazeniem na te powodz... No tu Gdynia to nie zagrożona, no ale w Gdansku już stan alarmowy i jutro ma niby fala dojsc... Czyzby znowu miało zalac orunie i nie wiem gdzie jeszcze?? Oby nie!!!!!!
A 3 czerwca na ten zjazd październikówek jedziemy, no i ten ślesin to niby nie jest teren zagrożony, ale boje sie o dojazd tam, jak czesc dróg bedzie zalana to nie wiem :-(

Patryk rano znów wyjechał i wraca w piątek, mały był do południa u dziadków, a ja zaliczyłam cipologa w końcu. Zrobiłam USG pierwszy raz po ciązy (wszystko ok), polatałam na samolocie, no i przyplątała mi się jakas głowniana bakteria, dostałam leki (taaa dostałam - 80zł) na 12 dni i w tym czasie zakaz sexu... buuu :sorry2: Potem kontrola...
No a przyszły tydzien moj mąz dostał wolne, bo przed wyjazdem musi pare rzeczy w samochodzie naprawic i jeszcze cos tam załatwic, a ja sie ciesze bo przynajmniej razem zrobimy zakupy, spakujemy sie itd, a tak by było wszystko na mojej głowie. No a trzeciego wyjazd, planuje jakos wczesnie rano :tak:
No mały słodko śpi, meża nie ma, to ja pije redsika i załączam sobie filmik :-D

Ostatnia edycja:
Hej,

my God! Co za pogoda :no: brrr... Chciałam iść na spacer, ale sobie podarowałam. Może jutro będzie mniej wiało.

Iza
- no to miałaś wydarzenie mrożące krew (i nie tylko) w żyłach ;-) Ale efekt zapewne jak zwykle będzie przepiękny:tak::tak:
Zdjęcia Wikuni super! Załapałaś się na 2 w 1: fotografia dziecięca + sesja brzuszkowa:-);-)
A co do fali to niestety (jak wszyscy widzimy) wszędzie daje nieźle "do wiwatu"... biedni ci ludzie...

Martynka - no cześć :happy2: dawno Cię nie było.
Rozumiem, że jedziecie autem? To może zaplanujcie sobie ponownie trasę i sprawdźcie stan dróg po powodzi.
W piątek będę na Pogórzu na szczepieniu z Małym, może mały spacerek jak będzie pogoda?

Pozdrowionka dla Wszystkich!

-------------------------------------------------------------------

Przekazuję prośbę koleżanki mojej sister, która również jest z BB :happy2:

Witam
Mam do Was ogromną prośbę, abyście przyłączyli się do Akcji organizowanej przez Fundację "WAWEL z Rodziną" z okazji Dnia Dziecka.
Dzieki Waszym głosom na dzieci z Domów Dziecka czeka 15 miejsc na obozie małych podróżników oraz 6 ton słodkości dla całej placówki. Wystarczy zagłosować w zakładce głosuj.
Głosujcie na DOM DZIECKA, klikając na poniższy link
Słodki dzień dziecka

Dla każdej osoby biorącej udział w akcji, czeka do odebrania w salonie firmowym kubek napełniony czekoladą:)))

Przekażcie tą wiadomość wszystkim tym, którzy chętnie wezmą udział w akcji i przyczynią się do wielkiej radości dzieciaków:)))

Wybierzcie dom dziecka, który chcecie wesprzeć i...
życzę smakowitej czekolady!

Pozdrawiam!
-------------------------------------------------------------------

Ostatnia edycja:
Uuuu pogoda do dupy. Wichura straszna, chmury i co chwile popaduje lekko... Ja chce juz lato... buuu. Ale od 3 czerwca bedzie piekne słonce i upały zobaczycie :-D hihi
No mlody jeszcze spi, ja wypiłam kawe i zjadłam eklera w ramach obiadu :-D
Tak jedziemy samochodem, to niecałe 300km, teoretycznie trasa idzie autostrada, bydgoszcz, inowrocław itd, wiec raczej problemów nie bedzie, chociaz moj planował jechac przez torun, no ale w tej sytuacji podarujemy sobie... ehhh
Karolina a gdzie dokładnie bedziesz i o której?? Mozemy sie jakos umówic :-)
A w ogole dziewczynki moze jakies spotkanko w koncu?? Jakby było ładnie obstawiałabym plac zabaw na plazy, ale w tej sytuacji dupa... No ale może jakas "domóweczka" hihi :-D??:-D

Dobrze powiedziane, pogoda do dupy!:wściekła/y:
Ale skoro mówisz, że od 3 czerwca będzie piękne słońce i upały to już nie narzekam i poczekam ;-);-);-)
W piątek jestem zapisana na szczepienie o 11:40, więc pewnie jakąś godzinkę później będę free.
A gdzie? Medycyna Rodzinna ul. Porębskiego 9 - to daleko od Ciebie?

he he Karolina ...blisko mnie ja tam codziennie dogladam remontu .....ale przez to cale zmaeszanie , to chyba wczęsnie urodze , mam juz dosyć....

jeszcze pogoda nas nie rozpieszcza:((((

co laseczki roibicie na dzień dziecka????
w elefun-ie weekend atakcje dla dzieci, na chyloni w sali zabaw też -tu cena 35 zl....
ja chyba na obluże zajadę w sobotę, macie plany???

Ana a co jest w elefunie z okazji dnia dziecka i kiedy ??
Karolina Porębskiego jest na górnym pogórzu, ja mieszkam na dolnym, no ale mozemy sie jakos umowic i gdzies spotkac.

No a ja sobie pije kawke, młody jeszcze spi, czekam az wstanie. Zastanawiam sie zeby wyskoczyc chociaz chwile na spacer, ale ten wiatr mnie przeraza.... ehhh

No i Wszystkiego Dobrego Mamuśki w dniu naszego święta :-)

reklama
egzamin oblany... w papierach wpisane mam "brak płynności jazdy" ale co tam, nastepny egzamin 11.06 o g. 11.30 :)

Najczęstszy powód oblania, gdy nie ma się do czego innego przyczepić.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Naszego Święta kochane mamusie :) U nas pod znakiem chorowania, rozłożyłyśmy się z Pati niestety...

Do góry