Z racjii tego iż jutro jadę na rocznicę komunii chrześniaczki i nie wiem czy będę mieć czas by usiąść chciałabym życzyć:
Wszystkiego Najlepszego dla słodkiego Kubusia z okazjii ukończenia pierwszego roku życia!!! Rośnij zdrowo,bądź wielką radością i dumą dla swojej mamusi i reszty świata!!!Całusy od cioci Oli i kumpla Dawida
Ech nie mam siły.Wyprawiałam dziś imieniny,była to taka premiera przed tym co czeka mnie za miesiąc na Dawida urodziny,bo ci sami goście będą.Z tym że dziś to tak skromnie ciasto,kawa,lody i winko.A na roczek pewnie jakąś kolacyję jeszcze tudzież grilla trzeba by zrobić.A zapowiadali na dziś deszcz i nie było za ciekawie do południa,gdybym wiedziała,że tak sie pięknie wypogodzi popołudniu to bym to wszystko zrobiła na ogrodzie,no trudno.Dobrze tylko,że miałam spokój z Dawidem,bo wszyscy go zabawiali,aż się potem stęsknił za mamusią

No to ciekawe jak dziś pośpi,bo ostatnio nie było ciekawie...
Wczoraj mnie wystraszył na śmierć.Rano on się sam bawi w łózeczku,a ja sobie kimam,jak mogę

No i ściągnął sobie lampkę nocną do łóżeczka!!! Dobrze że mu się żarówka nie zbiła,brrrrrr. Wszystko już ściąga z półki przy łózeczku,chusteczki powyciąga i namarnuje,już nie wiem gdzie co stawiać,bo on się wszędzi dostaje

A dziś ładnie sobie spacerowaliśmy na nóżkach- pięknie już chodzi za jedną rączkę.Grzebał w ziemi i zywał mlecze w parku :laugh:
Aruna no i co ???