reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aruna nie martw się na zapas. Ja też miałam plamienia i okazało się, że to tylko nadżerka - lekarz mi ją naruszył dzień wcześniej podczas badania usg. Idź do lekarza koniecznie i sprawdź to.

reklama
dzieki dziewczyny za porade - byłam dzisaj u dr i kazała rywanol i maść Benaocin ( chyba jakos tak) mam nadzieję że się poprawi. A jak później będzie już lepiej to tez mam naciągać?

aruna-napisz kochana co Ci powiedział lekarz.Może być i tak,że Cię zostawią w szpitalu na obserwacji.Ja też to samo przeszłam-krwawienia i buch na oddział.Ale jak się orientujesz to z tych krwawień wyrosła Ada łobuziak.Głowa do góry musisz myśleć POZYTYWNIE !

Z racjii tego iż jutro jadę na rocznicę komunii chrześniaczki i nie wiem czy będę mieć czas by usiąść chciałabym życzyć:

Wszystkiego Najlepszego dla słodkiego Kubusia z okazjii ukończenia pierwszego roku życia!!! Rośnij zdrowo,bądź wielką radością i dumą dla swojej mamusi i reszty świata!!!Całusy od cioci Oli i kumpla Dawida
106wpw3.gif

Ech nie mam siły.Wyprawiałam dziś imieniny,była to taka premiera przed tym co czeka mnie za miesiąc na Dawida urodziny,bo ci sami goście będą.Z tym że dziś to tak skromnie ciasto,kawa,lody i winko.A na roczek pewnie jakąś kolacyję jeszcze tudzież grilla trzeba by zrobić.A zapowiadali na dziś deszcz i nie było za ciekawie do południa,gdybym wiedziała,że tak sie pięknie wypogodzi popołudniu to bym to wszystko zrobiła na ogrodzie,no trudno.Dobrze tylko,że miałam spokój z Dawidem,bo wszyscy go zabawiali,aż się potem stęsknił za mamusią :p No to ciekawe jak dziś pośpi,bo ostatnio nie było ciekawie...

Wczoraj mnie wystraszył na śmierć.Rano on się sam bawi w łózeczku,a ja sobie kimam,jak mogę :p No i ściągnął sobie lampkę nocną do łóżeczka!!! Dobrze że mu się żarówka nie zbiła,brrrrrr. Wszystko już ściąga z półki przy łózeczku,chusteczki powyciąga i namarnuje,już nie wiem gdzie co stawiać,bo on się wszędzi dostaje  :( A dziś ładnie sobie spacerowaliśmy na nóżkach- pięknie już chodzi za jedną rączkę.Grzebał w ziemi i zywał mlecze w parku  :laugh:

Aruna no i co ???

Kubusiowi w tym szczegolnym dniu zyczymy duzo zdrowka,milosci, kolorwych dni, spokojnych nocek i wszystkiego naj naj naj....

Najlepsze życzenia dla Kubusia, dużo zdrówka, słoneczka, uśmiechu i mnóstwa prezentów w tym szczególnym dniu życzą Amelka i ciocia Basia

Dla Kubusia wszystkiego naj naj naj z okazji pierwszych urodzin !!! Rośnij nam duży i zdrowy !!!!!!!!!! :-* :-*

reklama
Do góry