reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
cześć kobietki 
u nas codziennie coś nowego
znaczy od dwóch dni mamy chyba ten słynny SKOK - bo mały spi wyłącznie na mnie, a jak nie śpi to wisi na cycu.. Jestem skonana i nie mogę się ruszać żeby młody choć trochę pospał
Dobrze że jest moja mama, to z głodu nie umieramy..
Iza - Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!!!:-):-) Na Pokładzie jeszcze w tym roku się nie zjawię.. ale mam nadzieje że mi to wybaczysz:-)
A jak wam mija sobota? Bo mi.. na siedząco (młody śpi mi na piersiach)
u nas codziennie coś nowego

Iza - Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!!!:-):-) Na Pokładzie jeszcze w tym roku się nie zjawię.. ale mam nadzieje że mi to wybaczysz:-)
A jak wam mija sobota? Bo mi.. na siedząco (młody śpi mi na piersiach)

aredzimska
mama Amelki 20.02.09
A ja zasuwam i szykuję imprezkę Amelki 
zaraz mi nogi w d... wejdą
pozdrawiam i uciekam do dalszego szykowania

zaraz mi nogi w d... wejdą

pozdrawiam i uciekam do dalszego szykowania
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej kobietki - dziękuję pięknie za cudowne życzenia, smsy, kwiaty, torciki wirtualne (Martynka super torty 
).
No ja od rana przegoniłam dzieci po Akwarium, polecam, naprawdę super tam sie robi, wózki dla małych dzieci na każdym piętrze, świetne wystawy, nowe okazy. A potem zabrałam całą trójeczkę na puchary lodowe, ledwo dali im radę hihi. No i potem do domu, Pat poległa na świeżym powietrzu i do domu wnosiłam "na śpiocha". Teraz obiadek, pogram ze starszakami w Monopol a potem szykowanko na imprezkę

Aaa i zadzwoniłam do kosmetyczki polecanej przez Martę i umówiłam się na czwartek - taki prezencik urodzinowy. A od męża dostałam śliczny torcik serducho z bezami mniam mniam no i kuchnię wysprzątaną na glanc
Jak on wie że nie lubię zmywać garów ;-)
Tak więc się chłopak postarał.
No to zmykam moje kochane kobitki - do zobaczenia wieczorem mam nadzieję, że w większym gronie. Buziaki, paaa.
Amelko - mimo że dzieli na 30 lat różnicy wiekowej to uwierz mi, że idealny dzień wybrałaś sobie na wyjście na ten piękny świat. Wszystkiego najlepszego z okazji 1 roczku!
P.S. - Ivi ale za rok już nie popuszczę hihi.

No ja od rana przegoniłam dzieci po Akwarium, polecam, naprawdę super tam sie robi, wózki dla małych dzieci na każdym piętrze, świetne wystawy, nowe okazy. A potem zabrałam całą trójeczkę na puchary lodowe, ledwo dali im radę hihi. No i potem do domu, Pat poległa na świeżym powietrzu i do domu wnosiłam "na śpiocha". Teraz obiadek, pogram ze starszakami w Monopol a potem szykowanko na imprezkę

Aaa i zadzwoniłam do kosmetyczki polecanej przez Martę i umówiłam się na czwartek - taki prezencik urodzinowy. A od męża dostałam śliczny torcik serducho z bezami mniam mniam no i kuchnię wysprzątaną na glanc

No to zmykam moje kochane kobitki - do zobaczenia wieczorem mam nadzieję, że w większym gronie. Buziaki, paaa.
Amelko - mimo że dzieli na 30 lat różnicy wiekowej to uwierz mi, że idealny dzień wybrałaś sobie na wyjście na ten piękny świat. Wszystkiego najlepszego z okazji 1 roczku!

P.S. - Ivi ale za rok już nie popuszczę hihi.
Anja78
matka superstar
IZUS- WSZYSTKIEGO NAJ NAJ CI ZYCZE, SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN, KWITNACEJ KARIERY, PRESTIZOWYCH NAGROD, POCIECHY Z DZIECI, WIECZEGO OPTYMIZMU NAWET W DESZCZOWE DNI
wybacz,ze sie w tym roku nie zjawie, ale zemnie raczej marna towrzyszka zabawy, dochodze do siebie powoli,wszystcy z ktorymi sie w tymtyg styknelismy - chorzy
ten post pisze od 30min bo Nadi mega mardna
bawcie sie dobrze laseczki!
wybacz,ze sie w tym roku nie zjawie, ale zemnie raczej marna towrzyszka zabawy, dochodze do siebie powoli,wszystcy z ktorymi sie w tymtyg styknelismy - chorzy

bawcie sie dobrze laseczki!
aredzimska
mama Amelki 20.02.09
dziękujemy bardzo. udanej imprezki
jeśli jesteś tak narwana jak moja córcia to rodzinka musi mieć z Tobą niezły ubaw
Dzień dobry
Izuniu spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe! Aby zawsze otaczali Ciebie życzliwi ludzie ! Sto lat!
Amelko i dla Ciebie samej słodyczy w życiu!
Ja wczoraj cały dzień u mamy spędziłam,bo wyprawiała dla rodzinki swoje urodzinki
dziś w domku sama z Tymo, bo mąż do pracy pojechał - ma jakieś zaliczenia dla zaocznych.
Zapewne impreza się udała, zazdroszczę!!
/Milego dnia zycze i na spacerek warto wyjsc,bo pogoda piękna!
AAA Tymusiowi już widać czwarty ząbek!
)))))
Izuniu spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe! Aby zawsze otaczali Ciebie życzliwi ludzie ! Sto lat!
Amelko i dla Ciebie samej słodyczy w życiu!
Ja wczoraj cały dzień u mamy spędziłam,bo wyprawiała dla rodzinki swoje urodzinki
Zapewne impreza się udała, zazdroszczę!!
/Milego dnia zycze i na spacerek warto wyjsc,bo pogoda piękna!
AAA Tymusiowi już widać czwarty ząbek!
aredzimska
mama Amelki 20.02.09
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej hej kobietki moje kochane 

Amando - czy jestem narwana to niech napiszą dziewczyny, jak się już obudzą po imprezie
Fajna na Twoja elegantka, ma śliczną spódniczkę, lubię dziewczynki ubrane jak dziewczynki 
A tak wogóle kobiety to dziękuję pięknie za wczorajszą cudowną noc - wszystko pamiętam hihi
Jak zwykle dałyście radę, bawiłam się świetnie dzięki Waszemu miłemu towarzystwu 

Mam nadzieję, że powstanie taka fajna coroczna tradycja i że co roku w coraz większym gronie spotykać się będziemy na Pokładzie 
Beatka - to Twoja mama też z 20-tego lutego? I gratki z powodu ząbka, szybko to idzie, jak burza
Szwagierka się do mnie wbija na ciacho i kawę dlatego uciekam, miłej niedzieli i jeszcze raz dzięki za wszystko, za to że jesteście!

Amando - czy jestem narwana to niech napiszą dziewczyny, jak się już obudzą po imprezie

A tak wogóle kobiety to dziękuję pięknie za wczorajszą cudowną noc - wszystko pamiętam hihi

Beatka - to Twoja mama też z 20-tego lutego? I gratki z powodu ząbka, szybko to idzie, jak burza
Szwagierka się do mnie wbija na ciacho i kawę dlatego uciekam, miłej niedzieli i jeszcze raz dzięki za wszystko, za to że jesteście!
reklama
Podziel się: