reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Ipanema, wiem, ze bardzo dobrymi parasolkami sa wozki Maclaren :tak: Lekkie, zgrabne, swietnie sie je prowadzi itd. Tylko cena dosyc wysoka, no ale placi sie za firme w tym przypadku :blink:

Sara juz zupelnie z wozka zrezygnowala, za nic w swiecie nie chce byc w nim wozona (sporadycznie pozwoli sie wsadzic).
W ogole to zlamala sie mi taka czesc z kole w tym wozku Graco i odpadlo kolko :-p Pojechalam do sklepu, w ktorym go kupowalam i za darmo sprowadzili mi ta czesc od producenta :tak::-) Teraz musze ja tylko odebrac :-)

No i mam zamiar posprzedawac te wozki plus fotelik itd. na allegro, ale znajac mnie to na planach jak narazie sie skonczy :-p

reklama
hehe podejrzewam :D ja szukam ladnego kompleciku stoliczka i 2 krzeselek do pokoju malej :) cos w bialym z dodatkami moze rozowymi.. ale jak cos znajde to tak ch...nie drogie a jak tansze to niefajne wr :) wiec szukam dalej.. a ze sie nie spieszy to mam czas:D

Domiska, Ikea robi takie rzeczy i niedrogie sa :tak: Moze ktos by Ci kupil i przeslal, bo nie wiem czy w Stanach sa sklepy tej sieci :baffled::-p

reklama
Do góry