reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
mi się też takie podobają, ale że u nas dużo miejsca i nie trzeba na dzień łóżka "składać" to mamy takie jak mamy:-)

Dzieki Bedytka za linki :tak:
No wlasnie tez chcialabym cos takiego, ale tansze, bo to tylko na kilka miesiecy, wiec szkoda mi wydawac prawie 500zl :sorry2:
Musze w wolnej chwili przejechac sie po sklepach meblowych i poogladac tapczaniki :tak: Moze cos znajde :tak::-) A Wy jakbyscie trafily na cos to tez dawac znac :tak::-)

Sandra to jeżeli to ma byc tylko na kilka miesiecy to może pomęczcie sie jeszcze troche w jednym łóżku,bo później kupisz jej fajne łóżko z materacem a tapczan bedzie ci gracił sypialnie:sorry2:

aż wstyd sie przyznać, ale moja julia śpi w dalszym ciągu w... łóżeczko turystycznym (tylko kupiłam jej do niego wygodny materac):sorry2: przeniesieniu na zwykłe łóżko na razie mowy nie ma - spadła już nie raz:no:

bedytko- fajne te tapczaniki:tak: i jeśli już julka "nauczy się" spania w dorosłym wyrku, to zakupie coś w tym stylu:tak:

ewa nie stresuj się, bo nie ma czym:tak: jakby Julka miała spać już na swoim łóżku to by z waszego nie spadała:-)
sandra a czemu tylko na kilka miesięcy, wybierz taki, który potem też będziesz mogła jakoś sprytnie ustawić, wcale nie jest powiedziane, że go Sarka będzie musiała codziennie składać:-p

Ewa- Ami też jeszcze w łóżeczku spi choc szczerze powiem ze gdyby nie to że ma otwarty bok do nas to chyba by cała poobijana chodziła bo juz strasznie ciasne a tak zawsze rzuci reka albo noga na nasze poduszki:-p ale jeszcze tylko miesiąc:tak:

reklama
mada co to za plany ? zamierzacie Ami przeniesc do innego pokoju ? na nowym lozeczku?:) no gratulacje dla kolejnej doroslej Panienki :D :D

ewa i na Juleczke kiedys przyjdzie pora.. nie ma co przyspieszac wydaje mi sie ! zobaczysz ze sie nauczy :)

Do góry