reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

no, ja kupilam haucka, ale kierowalam sie wyborem glownie ze wzgledu na to, ze mieszkam na wsi, a one sa ciezkie i "terenowe" wiec powinny wytrzymac wszystko :-) To znaczy nie wszystkie haucki, ale akurat ten jak najbardziej.

reklama
Karoo mi twoja a raczej Jagódki spacerówka się bardzo podoba, ma wszystko czego wymagam a najwazniejsze -przekładana rączkę, jak możesz podaj średnice kól bo to podobno ważne, ja mieszkam w "mieście" ale bliziutko jest las i prawie codziennie idziemy tam na spacer więc tez musze miec terenowca:tak:
możesz podac jeszcze raz link do tej aukcji?? bo podałaś go na samopoczuciu a tam przy naszych esejach trudno się dogrzebac nawet postu sprzed 2 dni:-D
nie wiem co do wagi, z tego co zauważyłam to spacerówki zaczynaja sie od 8-9 kg a twój ma 12 więc to nie taka olbrzymia róznica a wyglada na solidny i trudny do zniszczenia, pisz ja się spisuje na spacerku i jak się podoba Jagódce.

Ewa a twój jaka ma wage??

Mada, ja kupowalam uzywany, ale tu masz linka do nowych wozeczkow, tam powinno byc wszystko opisane, a jak nie - to pewnie wystarczy maila im wyslac. Jesli chodzi o raczke to raczka nie jest przekladana z tego co wiem (jeszcze nie dostalam tego wozeczka, u znajomych w Gdansku jeszcze jest) ale jest mozliwosc zamontowania samej spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy.
WÓZEK HAUCK GEORGIA 6__NAJTANIEJ__OD SS (176193760) - Aukcje internetowe Allegro

Mada, ja kupowalam uzywany, ale tu masz linka do nowych wozeczkow, tam powinno byc wszystko opisane, a jak nie - to pewnie wystarczy maila im wyslac. Jesli chodzi o raczke to raczka nie jest przekladana z tego co wiem (jeszcze nie dostalam tego wozeczka, u znajomych w Gdansku jeszcze jest) ale jest mozliwosc zamontowania samej spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy.
WÓZEK HAUCK GEORGIA 6__NAJTANIEJ__OD SS (176193760) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki wielkie, jeżeli chodzi o raczke to własne chodziło o montowanie przodem lub tyłem do kierunku jazdy:sorry2:

przekladana rączka jest lepsza niż możliwość montowania w obie strony. robisz cyk i już masz dzieco do siebie przodem lub tyłem. a zmienić cale siedzisko z dzieckiem to już nie taka prosta sprawa.

Tak, zgadza sie, ale mi generalnie chodzi o to, ze poki Jagoda taka mala to chce ja widziec, a jak juz bedzie wieksza to moge miec ja tylem do siebie, raczka przekladana nie jest mi tak strasznie potrzebna - wystarczy mozliwosc przelozenia siedziska. (co mozna zrobic przeciez w domku :-) ) Z tego co wiem to w spacerowkach przekladana raczka jest bardzo rzadko, a jak jest, to takie spacerowki swoje kosztuja niestety, wiec skupie sie na tym, co moge miec :-D

co do tego wózka quinny to w rzezcywistosci duzo gorzej wygląda.oglądałam go w sklepie jak kupowałam swój wózek i taki średni no ale to rzecz gustu tak jak i 3 kołowce ktore mnie sie osobiście podobają.moze nie wszystkie ale nie które bardzo.
wogóle co do podobania sie to mi strasznie podoba sie bebecar ale cena jest powalająca,ok 3 tysi.:no: jak znajde to wkleje linka.
a ten twój hauck karo bardzo fajny:tak: :tak: :tak: ,wogóle mi sie haucki podobają(tez mam;-) )

2006ten na przykład tylko moze inny kolor. wogóle wszystkie bebecary mi sie podobaja no ale ta cena ,eeeeeehhhhh.

2006

bardzzo mi sie podoba ten w kwiatki. widziałam go u babki na ulicy. cukiereczek

reklama
A dzieki, kolega wlasnie odebral i dzwonil przed chwila zachwycony, ze zajebisty wozek, ja kupilam uzywany za dwie stowy, ale wozeczek ma 4 miesiace i jeszcze na gwarancji jest :-) Tylko ma minus, ze spory jest (znaczy minus dla tych, ktorzy chca wozek maly pozlozeniu, mi akurat na tym najmniej zalezy :-) )

Do góry