reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Dziewczyny, jeżeli chodzi o fotelik, to polecam Deltima "Mały Podróżnik" 9-36 kg, jest naprawdę świetny, my już kupiliśmy małej i jest nim zachwycona:tak: :-D , ja zresztą też jestem naprawdę zadowolona z tego zakupu.:tak: :-)
A co do krzesełka, posiadamy taki jak na zdjęciu;-), sprawdza się bardzo dobrze, ma regulowane oparcie i rozkłada się tak, że potem mała będzie miała krzesełka + stoliczek.:-) Tylko jest trochę ciężkie więc jeżeli trzeba by się było z nim przemieszczać po mieszkaniu, to trochę niewygodnie;-)

reklama
Ewa bardzo fajowy ten foteli i nie drogi:tak: a mysmy w sobote przytachali od szwagierki kojec bo siostreznicy takiz siatki cały i dzis 1 raz włozyłam małą ale była w lekkiej konsternacji nie wiedziała co ma robic lezała i sie prawie nie ruszała:laugh2: moze z czasem sie oswoi...:-)

Renee, fotelki super! Tez musze sie porozgladac za jakims wiekszym.
Co do krzeselka do karmienia to mamy, ale w kacie stoi, bo tak jak Ty Ewus karmie mala w lezaczku i jest nam obu bardzo wygodnie, tylko lezaczek zmienil juz swoja barwe wyjsciowa :-D

A my kupno fotelika mozemy jeszcze odlozyc... Jak Piotrus "wyszedl" z zimowego kombinezonu, to okazalo sie, ze ma jeszcze sporo miejsca w foteliku do 13 kg. Krzeselko do karmieia sluzy na razie do zabawy i tak jak dziewczyny, karmie w lezaczku.

Renee mamy takie samo krzesełko tylko czerwone i też jestem bardzo zadowolona , choc na razie karmie i tak w leżaczku(który jest ufajdany niemiłosiernie:baffled:-piorę co trzy dni wiec kolorki ciut zbladły)

Renee mamy takie samo krzesełko tylko czerwone i też jestem bardzo zadowolona , choc na razie karmie i tak w leżaczku(który jest ufajdany niemiłosiernie:baffled:-piorę co trzy dni wiec kolorki ciut zbladły)

Mada, przynajmniej pierzesz :-D bo nasze zmienia powoli kolor na pomaranczowo - zolto - zielony, haha ;-)

Ja mam taki wielki ceratowy sliniaczek. Zakrywa Piotrusia i pol lezaczka. ;-) Chyba, ze tatus karmi... Wtedy jedzenie jest wszedzie. :-p

renee ogromne dzięki za zdjęcia fotelika, obie Alicje będą w bordowych jeździły, a nie umiałam zdecydować: bordo czy grafit;-)

reklama
no to u nas problem natury moralnej ...chcielismy przedwczoraj kupic foteli tak jak juz spominalam maxi cosi prior itd. ale pomyslalm , ze taki do 36 kg. bedzie bardziej ekonomicznym zakupem ...no i takich fotelikow maxi cosi nie ma jak ja bym chciala i teraz klops ...w sobote jeszcze raz pojedziemy i zaczniemy rozgladac sie za innym

Do góry