reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

MOGE Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIC ACTIVE:-)
duży plus to okienka w budce -wiem kiedy mała juz kimie i co robi
fakt jest jeden, jest to całkiem co innego niz to do czego byłam przyzwyczajona, skrętne koła-jednak trzeba się przyzwyczić, dzielona rączka -tez potrzeba czasu bo cos mi nie idzie prowadzenie jedna ręka:baffled:, waga -ten mi lata a fokus jednak jak się toczył to się toczył pchała go sama jego waga:-D ale za to ten wnosze razem z mała na drugie piętro(zadyszkę mam oczywiście) a już do tramwaju to tylko cyk i już jesteśmy nie msze sie nikogo prosić:happy:
jeden feler to kosz pod wózkiem -tylko na drobiazgi a byłam przyzwyczajona że fokusem robiłam duuuże zakupy:-p
ale spacerówke od fokusa zostawiamy bo do lasu lepsze jednak pompowane koła, więc jednak jeszcze nam posłuży, no i może jak będę musiał skoczyć sama na zakupy to kosz wielki sie przyda:-p

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:własnie doczytalam drobnym druczkiem na ostatniej stronie instrukcji ze wózek jest dla dzieci powyżej 18miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co ja mam kurna teraz zrobić przeciez to jeszcze 9miechów!!!!!! nigdzie tego nie pisali ani na stronie producenta ani na allegro :baffled::baffled::baffled:
Ewa- Travel też jest od 18miesiąca:no:
no chyba nic się nie stanie jak już bedziemy nim jezdzic:eek: zwłaszcza ze oparcie jest mocno usztywnione...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:własnie doczytalam drobnym druczkiem na ostatniej stronie instrukcji ze wózek jest dla dzieci powyżej 18miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co ja mam kurna teraz zrobić przeciez to jeszcze 9miechów!!!!!! nigdzie tego nie pisali ani na stronie producenta ani na allegro :baffled::baffled::baffled:
Ewa- Travel też jest od 18miesiąca:no:
no chyba nic się nie stanie jak już bedziemy nim jezdzic:eek: zwłaszcza ze oparcie jest mocno usztywnione...

a wiesz,że nie wiedziałam...

tylko tak jak piszesz, oparcie jest sztywne i nie widzę przeciwwskazań do wożenia w nim julki teraz....
ja tylko dodatkowo wymościłam siedzonko miękim kocykiem... i jest ok!!!

z resztą mada- często na ulicach mijam dzieciaki (w naszym wieku, albo i młodsze) w tych spacerówkach...

Dobra kochane mamusie, zeby odswiezyc watek to pisac mi tu szybko co planujecie kupic swoim pociechom na dzien dziecka. :confused::confused:
Bo ja juz nie mam zielonego pojecia co mam kupic bo moja mala nowa rzecza jest zainteresowana przez chwile pozniej idzie w kat

my kupiliśmy gadającego pieska i wszystko bo był kurew..............ko drogi:-:)no:
za to znajomi mają i ewka była nim wręcz oczarowana wiec postanowilismy tez sie rzucic

Ja chce Sarze kupic taka konsole/panel (nie wiem jak to nazwac) - stawia sie na podlodze przed siedzacym albo stojacym dzieckiem, w ksztalcie polksiezyca, ma rozne przyciski, gra melodyjki, sa narysowane zwierzatka, ktore jak sie naciska wydaja dzwieki, cos sie obraca, cos mruga it. Wiecie o co mi chodzi? :-) Znajomi maja dla synka, super jest, Sara byla zachwycona, ale nigdzie tego nie widzialam :baffled: Musze w piatek jechac do Bielska i sie rozgladnac za czyms takim.

A jak nie to kupie jej cos w stylu "garnuszka na klocuszek" :-)

ja rowniez mysle o tym ,aby kupic jej cos co bedzie grac, piszczesc i wydawac inne tego rodzaju dzwieki, bo na razie to ja interesuje:baffled:.....albo komplet garnkow, bo ostatnio na nich sie wyzywa:tak:

reklama
Do góry