reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
Miśka ostatnio miał 8300g teraz nie wiem ale przybiera już dużo dużo mniej niż na początku i pomału gubi fałdki ;) ale ciuszki to już nosi na 6-9M na styk a czasem i na 12M wszystkie bodziaki po Emilce co miałam to on nosi teraz co ona na roczek :sorry2:

jaki ten Ignaś słodziutki a jak śpi tak ubrany na niebiesko boski do całowania tylko ale maleńki tak przy piersi przytulony oj no i opalony.
Dominik widzę już wie do czego kierowniba br br br i faktycznie spory chłopiec z niego.

Rozalka to dobrze, ze juz sie przygotowało dzieciątko:-) rozumiem, że wszystko w porządku:confused:

Gosia no Dominik spory chłopak:szok: ale jak zacznie raczkowac a potem biegac to zrzuci te fałdki do konca:tak: zreszta najwazniejsze, ze zdrowy:-)

Rozalka to dobrze, ze juz sie przygotowało dzieciątko:-) rozumiem, że wszystko w porządku:confused:

Gosia no Dominik spory chłopak:szok: ale jak zacznie raczkowac a potem biegac to zrzuci te fałdki do konca:tak: zreszta najwazniejsze, ze zdrowy:-)

Wygląda na to,że wszystko OK.Ciśnienie nieciekawe,ale mam dużo odpoczywać,leżeć,nie denerwowowac sie i będzie dobrze,no i leki brac regularnie.
Nie moge też za duzo chodzić,bo mam skurcze,czasem nawet bolesne.Po Nospie zawsze przechodzą.

reklama
Witam,ja po wizycie u gienia.
Mój klopsik nadal jest dziewczynka ulozona główkowo.
obwód brzuszka 40 tydzien
BPD na 41 tydzień
waga-ponad 3,5 kilo
Do porodu moze dobic do 4,wow,jak ja ja urodze,brrrr....(Kuba w 37 -2850)
Wszystko wysoko i zamknięte,ale moge juz rodzic:-)

Do góry