reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

agrafka śliczności z Wojtusia:-)
Ja już też chcę swojego:zawstydzona/y:

bylam dzisiaj na wizycie u poloznej, powinnam dotrwać do tego 15-tego, oby:-)

reklama
Dzięki kochane, szczególnie Anawawka i Pathanka !!

U mnie dziś z nastrojem lepiej, moze dlatego, ze Wojtuś od 2 kiedy skończył płakać śpi jak marzenie, budzi się tylko na jedzonko, wiec miałam czas poogarniać mieszkanie, poobdzwaniać lekarzy itd...
W nocy niestety już drugi raz miał atak płaczu około północy, nie wiem jeszcze czy boli go brzuch czy jest głody. Łapie za cycki ale pluje jak nie leci, a jak leci to się zachłystuje aż. Wiec chyba głodny - nie wiem, wczoraj już butlę z bebilonem naszykowałam, ale zasnął akurat..
Z drugiej strony kupy nie ma od 2 dni, więc może brzuch...

Aluśka w nocy znowu dała popis, najpier biadoliła jak się budzila, ale miala stan podgorączkowy. Potem się o 3 zsikała i zrob la aferę gigant. Ale potem już spała u mnie i było ok...

OK, atu mam kilka fotek:
Zobacz załącznik 472116Zobacz załącznik 472119Zobacz załącznik 472117Zobacz załącznik 472118
cudo :-)

ja wczoraj przeglad ciuszkow zrobilam dla Macka i tak sie jakos rozczulilam... jeszcze troche i sobie poprzytulam ;)

Agrafka - cudny synek; mam nadzieję, że dotrzecie się szybko, załapiesz jego język, a Ala zaakceptuje brata, bo nie stanowi konurencji;-)
Lotka - fajne uczucie przeglądanie ciuszków, sentyment się ma :-D

Piekne zdjęcia Wojtusia, faktycznie duzy chłopczyk - taki już odchowany ;-)
Powiedz Agrafka jak tam zdrowie Ali? mam nadzieje że jej się nie rozkręci

Dziewczyny, Ali gorączka przeszła już wczoraj na szczęście. Niestety jej zachowanie pozostało takie samo.
To znaczy wobec Wojtka zachowuje się bardzo dobrze, przygląda się, głąszcze go, całuje, mówi, ze ejst malutki, nawet karmienie piersią zaakceptowała bez słowa, ze też chce. W ogóle nie ma tematu.
Głaszcze go, czasami trochę zbyt mocno, ale przynajmniej na razie nie rozbi tego z premedytacją.

Za to ogólnie zachowuje się strasznie, ale o tym może na listopadzie już napiszę.

reklama
Do góry