reklama
cudo :-)Dzięki kochane, szczególnie Anawawka i Pathanka !!
U mnie dziś z nastrojem lepiej, moze dlatego, ze Wojtuś od 2 kiedy skończył płakać śpi jak marzenie, budzi się tylko na jedzonko, wiec miałam czas poogarniać mieszkanie, poobdzwaniać lekarzy itd...
W nocy niestety już drugi raz miał atak płaczu około północy, nie wiem jeszcze czy boli go brzuch czy jest głody. Łapie za cycki ale pluje jak nie leci, a jak leci to się zachłystuje aż. Wiec chyba głodny - nie wiem, wczoraj już butlę z bebilonem naszykowałam, ale zasnął akurat..
Z drugiej strony kupy nie ma od 2 dni, więc może brzuch...
Aluśka w nocy znowu dała popis, najpier biadoliła jak się budzila, ale miala stan podgorączkowy. Potem się o 3 zsikała i zrob la aferę gigant. Ale potem już spała u mnie i było ok...
OK, atu mam kilka fotek:
Zobacz załącznik 472116Zobacz załącznik 472119Zobacz załącznik 472117Zobacz załącznik 472118
ja wczoraj przeglad ciuszkow zrobilam dla Macka i tak sie jakos rozczulilam... jeszcze troche i sobie poprzytulam
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Agrafka Wojtek super chłopak
kocyki mamy identyczne

E
etna36
Gość
Piekne zdjęcia Wojtusia, faktycznie duzy chłopczyk - taki już odchowany ;-)
Powiedz Agrafka jak tam zdrowie Ali? mam nadzieje że jej się nie rozkręci
Powiedz Agrafka jak tam zdrowie Ali? mam nadzieje że jej się nie rozkręci
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny, Ali gorączka przeszła już wczoraj na szczęście. Niestety jej zachowanie pozostało takie samo.
To znaczy wobec Wojtka zachowuje się bardzo dobrze, przygląda się, głąszcze go, całuje, mówi, ze ejst malutki, nawet karmienie piersią zaakceptowała bez słowa, ze też chce. W ogóle nie ma tematu.
Głaszcze go, czasami trochę zbyt mocno, ale przynajmniej na razie nie rozbi tego z premedytacją.
Za to ogólnie zachowuje się strasznie, ale o tym może na listopadzie już napiszę.
To znaczy wobec Wojtka zachowuje się bardzo dobrze, przygląda się, głąszcze go, całuje, mówi, ze ejst malutki, nawet karmienie piersią zaakceptowała bez słowa, ze też chce. W ogóle nie ma tematu.
Głaszcze go, czasami trochę zbyt mocno, ale przynajmniej na razie nie rozbi tego z premedytacją.
Za to ogólnie zachowuje się strasznie, ale o tym może na listopadzie już napiszę.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
AniaSm
Fanka BB :)
agrafka śliczny Wojtuś 
maxwell widze że Marysia robi to co Kuba jak się młoda zbliży to zabiera zabawki i idzie gdzie indziej

maxwell widze że Marysia robi to co Kuba jak się młoda zbliży to zabiera zabawki i idzie gdzie indziej

reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
No, niestety..już ostatnio zaczęłam Marysię straszyć, że wyrzucę daną zabawkę do kosza na śmieci, jak się nie będzie dzieliła..
Podziel się: