Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja poprosze o adres, wyślę jej pampersy i kosmetyki dla niemowlaka
NATALUNIA- i jak idzie karmienie piersią?Coraz lepiej? Co ile godzin Twoja malutka prosi o cycę i ile czasu ssie? Trochę się martwię, że jak moja ssie czasami ( w nocy szczególnie) po 10 min to jej za mało.Ale ssie bardzo energicznie i potem potrafi spać 2 godzinki to może jej wystarcza...
:-( 
nie wiem co jeszcze mogę zrobić żeby więcej pokarmu było. Piję herbatki laktacyjne, bawarki, melisę, jem marchewkę... Rano mam pokarmu mnóstwo. Gorzej wieczorem...Mozesz masowac jej brzuszek, klasc czesto na brzuszku.Dociskac nozki do brzuszka pod katemAle termometrem nie wolno.Mozna tym wielka krzywde zrobic.
A powiedz mi milas jakies problemy ze szczepieniami?W szitalu cos podpisywalas?
Do jakiego pediatry idziecie?
Doakrmiajac butelka na pewne nie zwiekszysz laktacji.....moze zadzwon do Poradnii Laktacyjnej- poani malinowksa jest swietna.Pomogla wielu moim kolezankom karmic![]()
ja czytalam ze duze ilosci marchewki dzialaja na zatwardzenia u dzieci wiec juz nie jem ich i u synka ten problem ( bo mamy tak samo) juz zmniejszyl sie dalej steka i prezy sie najbardziej w nocy i nad ranem ale po chwili robi kupki i jest ok moze wprowadz masaz co wieczor nozki uginaj jak na zabke rowerek pomasuj brzuszek ...nie wiem co jeszcze mogę zrobić żeby więcej pokarmu było. Piję herbatki laktacyjne, bawarki, melisę, jem marchewkę... Rano mam pokarmu mnóstwo. Gorzej wieczorem...
u mnie np syn przed noca je z 10 minut i spi po 5godzin wiec chyba mu wystarcza w nocy jak wstanie to gora 15 minut i dalej spi widocznie dzieciom wystarcza tyleNATALUNIA- i jak idzie karmienie piersią?Coraz lepiej? Co ile godzin Twoja malutka prosi o cycę i ile czasu ssie? Trochę się martwię, że jak moja ssie czasami ( w nocy szczególnie) po 10 min to jej za mało.Ale ssie bardzo energicznie i potem potrafi spać 2 godzinki to może jej wystarcza...
moja mala śpi całą noc, rano zje mi dwie piersi i znowu śpi i póxnej prawie cały dzień jest aktywna...ja czytalam ze duze ilosci marchewki dzialaja na zatwardzenia u dzieci wiec juz nie jem ich i u synka ten problem ( bo mamy tak samo) juz zmniejszyl sie dalej steka i prezy sie najbardziej w nocy i nad ranem ale po chwili robi kupki i jest ok moze wprowadz masaz co wieczor nozki uginaj jak na zabke rowerek pomasuj brzuszek ...
u mnie np syn przed noca je z 10 minut i spi po 5godzin wiec chyba mu wystarcza w nocy jak wstanie to gora 15 minut i dalej spi widocznie dzieciom wystarcza tyle