reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jA ZNALAZLAM CHWILKE CZASU WIEC SKLADAM WAM KOCHANE KOBIETKI ZYCZENIA ŚWIATECZNE

-Życzę Wam - Waszym rodzinom - aby te Święta były niezapomniane - spędzone w rodzinnej, ciepłej atmosferze - przy miłej biesiadzie przy stole ...
-Życzę żeby wszytskie Wasze marzenia - pragnienia w tę noc za sprawą niezwykłej magii zostały spełnione ....
-Życzę by nadchodzący Nowy Rok 2006 przyniósł WAM upragnione zmiany i piekne wydarzenia i był postokroć lepszy od przeszłego roku ....
Serdecznie z calego serducha Życzą Wam Marta z EWA i mężem Mariuszem

I ja życzę Wam dziewczyny cudownych Świąt Bożego Narodzenia, wszelkich łask i spełnienia marzeń. Oby Wiara, Nadzieja i Miłość nigdy Was nie opuszczały.

Gosik+kruszynka

Bardzo dziekujemy za zyczonka - własnie wrocilismy z Bielska i wszystko czytam... a to jedno ze zdjęć z chrztu Witka
dsc03324kopia5lh.jpg

Hmmmm jak zwykle mam pytanie czy to normale że dzieci lubią jak im pieluszka tetrowa leży na buźce jak śpia? Iza tego nie miała a Patryk bardzo lubi. Boję się czy ma dość powietrza jak tak śpi i czy sie nie udusi.
Oprócz tego zaczęłam łykać cerrazette i dostałam okres. Na ulotce napisali ze okres powinien byc mały a ja mam prawie jak zwykły i trwa juz 5 dzień. Chyba zrezygnuje z tej formy zabezpieczania sie.
Waga dalej jak zakleta stoi w miejscu. Dzięki Bogu przez Święta nic nie przybrałam bo już zaczynam sie denerwować, z Iza zrzuciłam dużo więcej kg w 3 miesiące a tu już drugi mija i nic. Do tego Patryk budzi sie w nocy około 5 razy. Jestem strasznie zmęczona. Zaczynam sie zastanawiać czy chociaż sie najada.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Agak moja ewa tez lubi spac jak ma na buzi i na nosiepieluche - albo sie tuli mocno w poduszke ciagnie ja za rogi i nakrywa na twarz - i jak tylko odkryje to sie budzi ... widocznie jest im tak dobrze - ja tez sie martwie o powietrze ... ale co zrobisz ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry