Dziewuszki czy Wasze Maluszki około 3 miesiąca też jedząc mleczko często przerywają i gadają bez opamiętania albo podziwiają co sie naokoło dzieje? Nie wiem co robić w taki sposób karmienie zaczęło ciągnąć sie w nieskończoność bo gdy delikatnie próbuje Go namówić na powrot do cycy kończy sie to wrzaskiem. On sam decyduje kiedy znów zacznie jeść. Uparciuch.
No a co u Was słychać? Jak tam podobają się Wam mrozy? Mi wysiadło gardło po wczorajszym spacerku z Izą a ona ma i chore gardło i katar. Brrrrrrrrrrr i w sumie wybrałyśmy się tylko do sklepu.
Aha no i mam jeszcze jeden problem może któraś z Was tak ma albo słyszała o czyms podobnym. Strasznie mi w domu szyby zaparowują i potem robią sie na parapetach kałuże. Całymi dniami łaże i wycieram i okna i parapety. I nie wiem czy to jakieś okna felerne czy co. Moze powinnam reklamacje zgłosic?
Kalinka Twój Synek to w porównaniu z moim jest bardzo duży i jak tu wierzyć książkom że wcześniaki długo doganiają rówieśników urodzonych o czasie

Oczywiście bardzo sie z tego cieszę że u Was wszystko ok.
Tuśka nie przejmuj sie tak bardzo wszystko sie jakoś ułoży. Najważniejsze że znalazłaś prace. A nianie zawsze można zmienic jak sie nie sprawdzi.
Gosik bardzo sie cieszę ze u Ciebie wszystko ok

Objadaj sie dowoli żeby Dzidzia miała co jeść
No i oczywiście pozdrawiam Minie
I witam nową koleżankę Witaj Megan. Podziwiam ludzi mieszkających w Warszawie ja tego miasta nie znosze
No nic życze wszystkim przespanych nocy i kolorowych snów