reklama
Anetka75
Entuzjast(k)a
shoomna_a - śliczna córeczka. Życzę powodzenia na zabiegu. Trzymam moocno kciuki, żeby było z Julitką lepiej! P.S. Mam taką samą pięknistą posciel;-)
Gosik daj znać, co wniosły nowego konsultacje. I jak juz dojdziesz do siebie opisz wrażenia z chrzcin! Buziaki dla Zosi
Info o szpitalu zostawiam na priva
Kalinko, a u ciebie to wysypka, czy jednak załapałaś ospę? Pozdrowienia dla chłopaków
Żużaczku, współczuję tego zabiegu. Daj znać, jak posżło. Uściskaj Wiktorka
Minia, biedaczko, uważajcie na siebie, żeby z tego kataru nie wyszło tfu tfu tfu coś dalej.
Magdalenka, jak ja ci zazdroszczę cierpliwości w urzędach! Ja wysypki dostaję, jak muszę coś załatwić
U nas dziś piekna, spokojna przespana noc
Nad ranem wiieeeelka kupa. Magda robi 1 dziennie, ale taką dużą, że muszę myć ją pod kranem i z całej bielizny przebierać
Dzis prasowanie.Ehh, na szczęście co 2 dzień robie pranie. Zabieram się za roboty domowe korzystając z chwili spokoju.
Gosik daj znać, co wniosły nowego konsultacje. I jak juz dojdziesz do siebie opisz wrażenia z chrzcin! Buziaki dla Zosi

Kalinko, a u ciebie to wysypka, czy jednak załapałaś ospę? Pozdrowienia dla chłopaków

Żużaczku, współczuję tego zabiegu. Daj znać, jak posżło. Uściskaj Wiktorka
Minia, biedaczko, uważajcie na siebie, żeby z tego kataru nie wyszło tfu tfu tfu coś dalej.
Magdalenka, jak ja ci zazdroszczę cierpliwości w urzędach! Ja wysypki dostaję, jak muszę coś załatwić
U nas dziś piekna, spokojna przespana noc

G
Gosik
Gość
Anetko dziękuję za informacje. Tylko nie wiem o którym szpitalu piszesz. O DSK?
Znowu dostałam czerwoną kartkę, paranoja jakaś!
Znowu dostałam czerwoną kartkę, paranoja jakaś!
minia1976
Wredna ;o)
U nas nocka minęła dość spokojnie. Spałyśmy do 11 :-) Czymże jest katar Marty przy chorobie Julitki czy zabiego Witka. Nawet głupio o tym pisać ..... Dziś miałyśmy iść na to nieszczęsne szczepienie heheheheh. to się nawet dobrze składa, że dzieciak chory :-) Nie będę dzwonić i się umawiać jak katar minie, poczekam aż sami się o nas upomną 
Gosik pomodlę się za Zosieńkę żeby ją szpital ominął, będzie dobrze, zobaczysz.
Mojemu kotu odwaliło, nalał dziś w nocy za drzwiami w pokoju .... Pampersy mu zacznę zakładać
Joasiah prawdopodobnie na wiosnę będziemy miały do siebie rzut beretem :-) Odległośćdo przejścia w kapciach :-)

Gosik pomodlę się za Zosieńkę żeby ją szpital ominął, będzie dobrze, zobaczysz.
Mojemu kotu odwaliło, nalał dziś w nocy za drzwiami w pokoju .... Pampersy mu zacznę zakładać

Joasiah prawdopodobnie na wiosnę będziemy miały do siebie rzut beretem :-) Odległośćdo przejścia w kapciach :-)
G
Gosik
Gość
Spójrzcie na mój poprzedni post na górze strony, czerwona kartka, że niby coś z nim nie tak.
Dostałam ostrzeżenie razem z wiadomością od Anetki. Poprzednie tez dostałam razem z czyjąś wiadomościa na priva. O co tu chodzi?

G
Gosik
Gość
Z drugiej strony tak sobie myślę, że w szpitalu sa właśnie dobrzy lekarze i specjaliści, alergolodzy itd.
G
Gosik
Gość
Mam nadzieję, że to nie zasada.Anetka z Madzią była i jakoś nic nie przywlokły.
Ż
żużaczek
Gość
wyjątek potwierdza regułę.
A dobrzy specjalisci to najcześciej przyjmuja prywatnie. Wzpitalu nie maja czasu dla pacjentów. naogladałas sie chyba seriali....
"na dobre i na złe" buhahahahahahaaaaaaaaa.....

Ja jak operowałam Boguche to i tak do tej laryngolog-chirurg chodziłam prywatnie. Bo w szpitalu kolejki były do niej na pere miesiecy. Po szpitalu zaś łazili niedorobieni fachowcy. Błłłe.....
A dobrzy specjalisci to najcześciej przyjmuja prywatnie. Wzpitalu nie maja czasu dla pacjentów. naogladałas sie chyba seriali....
"na dobre i na złe" buhahahahahahaaaaaaaaa.....

Ja jak operowałam Boguche to i tak do tej laryngolog-chirurg chodziłam prywatnie. Bo w szpitalu kolejki były do niej na pere miesiecy. Po szpitalu zaś łazili niedorobieni fachowcy. Błłłe.....
reklama
Wiem, że są przyjazne, fachowe dusze wśród lekarzy...i wiem, że znajomego traktuje się inaczej niż nieznajomego, ci którzy wszystkich traktują tak samo to perły lekarskie. mało ich. Powinna byc perłowa lista...ale w szkole tak samo. jak obserwuje swoich kolegow i koleżanki, to 80% minęło się z zawodem. Sa nauczyciele, którzy nie lubia dzieci, sa tacy, którzy lubia, ale tak, jak sie lubi psy, sa tacy, którzy z piekielną zaciekłością walczą o autorytet w urojeniu, ze szkola to poligon, a dziesięciolatki to wrogowie...
Podziel się: